NaslovnicaVijestiJose Mourinho pravi remont u Manchester Unitedu: Dvojici ključnih igrača rečeno da...

Jose Mourinho pravi remont u Manchester Unitedu: Dvojici ključnih igrača rečeno da napuste Old Trafford

Jose Mourinho pravi remont u Manchester Unitedu. Dvojici ključnih igrača rečeno da napuste Old Trafford. Bit će ovo zauzeto ljeto u Manchester Unitedu. S puno posla koji treba uraditi kako bi poboljšao svoju ekipu, Jose Mourinho je spreman napraviti neke velike transfere kako bi napravio tim koji će se natjecati za naslov sljedeće sezone.

Jose Mourinho pravi remont

Navijači Crvenih đavola mogu biti uzbuđeni zbog izgleda koji će im donijeti brojna nova i uzbudljiva lica, kao i nekoliko igrača koji će imati priliku za odlazak, kako bi drugi došli.

Međutim, neki od igrača koji će otići neće biti igrači za koje navijači žele da odu. Obično oni koji napuste tim na ljeto su oni koji se ne mogu probiti u prvi tim i moraju otići kako bi dobili bolju minutažu negdje drugo.

[su_euro_soccer_bonus]

No, prema izvješću u španjolskim novinama Marci, Mourinho je već rekao dvojici ključnih igrača da mogu slobodno otići tijekom ljetnom prijelaznog roka.

I to nije zato što igrači nisu dovoljno dobri – daleko od toga – to je zato što Mourinho ne želi da u svom timu ima igrače koji žele da budu negdje drugo.

Jose Mourinho pravi remont u Manchester Unitedu

Izvješće tvrdi kako je Mourinho već održao razgovore sa španjolskim dvojcem David De Geom i Ander Herrerom o njihovoj budućnosti, kao i sa veteranom Zlatanom Ibrahimovićem.

Ibrahimovićev odlazak nije baš veliko iznenađenje, jer će njemu trebati skoro devet mjeseci da se oporavi od strašne ozljede koju je zadobio, dok njegov ugovor istječe na kraju ove sezone.

Budućnost David De Gee je u nedoumici već oko godinu dana, a Španjolac je povezan sa prelaskom u Real Madrid već duže vremena. Poznato je da je Zinedine Zidane u potrazi za vratarom koji bi zamijenio Keylor Navasa, a Thibaut Courtois i David De Gea su potencijalne zamjene, dok nam je ova druga malo logičnija.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Igrač je šutio kada su špekulacije u pitanju, ali njegova djevojka oduševljena povratkom kući, informirala je prijatelje o tome kako je nesretna na sjeveru Engleske.

Međutim, Herreri je rečeno da može otići i to može biti vrlo zbunjujuće. Samo prošlog tjedna bivši igrač Athletic Bilbao je bio pozdravljen kao budući kapetan nakon pobjede protiv Chelseaja i njegovog nastupa koji je bio bez greške u toj utakmici.

>> Igrači Osasune imaju plan kako zaustaviti Messija: Trener otkrio što igrači namjeravaju uraditi zvijezdi Barcelone

Svakako, nikada nije nagovijestio da je nesretan u klubu ili da želi biti negdje drugo, pa je njegovo uključivanje u svu ovu priču vrlo čudno.

Izvješće ne sadrži ni razlog zbog kojeg on želi otići ili odredište na koje bi krenuo, pa je li ovo Marca krivo shvatila? Vrijeme će pokazati.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!