NaslovnicaVijestiJulian Draxler je želio otići u samo jedan klub: Agent je dva...

Julian Draxler je želio otići u samo jedan klub: Agent je dva puta pregovarao, ali je Draxler na kraju ipak ostao u PSG-u

Vrijeme je da govorimo o nečemu u čemu će Neymar ponovo biti uključen. Ovog puta je riječ o Julian Draxleru i jedini klub u koji bi se on preselio.

Julian Draxler je želio

Julian Draxler je vrlo dobar nogometaš. Tri puta ga je Arsene Wenger pokušao potpisati, ali to mu nije uspjelo.

Ovog je ljeta bivši igrač Schalkea vidio svoju poziciju pod ozbiljnom prijetnjom u PSG-u, jer j e tim Unai Emeryja potrošio mnogo novca na dovođenje Neymara i Kylian Mbappea.

Ta pojačanja su nagovijestila da će francuska ekipa ipak morati da proda neke od svojih igrača i Draxler je bio glavna tema te priče, ali nažalost, to se nikada nije dogodilo.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Umjesto toga transferni rok je došao i prošao, a njemački reprezentativac je zaglavio u Parizu, ali ima još gorih mjesta za ‘zaglavljivanje’, pogotovo kada je u pitanju hrpa novca koja se dobija za igranje nogometa svakog tjedna.

Prema Mundo Deportivu, bilo je samo jedno mjesto na koje je Draxler htio otići, a to je Barcelona, gdje je njegov agent išao tamo dva puta kako bi razgovarao o mogućem transferu.

Prema izvješću, igrač i njegov agent su vjerovali da će Barca biti frustrirana time što ne može dobiti Coutinha i njegovog suigrača Angel di Mariju i da će zatim krenuti po njega.

No, umjesto toga, klub La Lige nije doveo nikoga nakon što su završili transfer Ousmane Dembelea, a odustali su od Coutinha, jer je Liverpool bio jako uporan u odbijanju njihovih ponuda.

Na kraju se Emeryjeva ekipa odlučila protiv prodaje Draxlera nakon što su prodali Blaisea Matuidija Juventusu i dali Grzegorz Krychowiaka u West Brom, otvorivši mjesto za Nijemca u veznom redu.

[su_watch_live_football]

23-godišnjak je očito bio ljut na ideu da je mogao biti prodan nakon što je dobio nagradu za igrača turnira na Konfederacijskom kupu u ljeto.

Draxler je očito previše dobar da ostane na klupi, pa će Wenger imati još jednu priliku da ga ne potpiše. Smiješno, ali istinito. Draxler je na kraju ostao, a sada nam ostaje samo da vidimo kako će to sve ići za PSG, ove sezone.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!