NaslovnicaVijestiJuventus dovodi još jedno pojačanje: Plaćaju 40 milijuna funti za krilnog igrača

Juventus dovodi još jedno pojačanje: Plaćaju 40 milijuna funti za krilnog igrača

Juventus dovodi još jedno pojačanje. Plaćaju 40 milijuna funti za krilnog igrača. Juventus je blizu završetka velikog ljetnog transfera. Max Allegri je u posljednjih nekoliko godina bio dominantna sila u talijanskom nogometu i u ponedjeljak je odlučio da ojača svoju momčad.

Juventus dovodi

Stara dama je osvojila talijansku ligu u proteklih šest sezona, a natjecanje nije baš postalo teže kako je vrijeme odmicalo, ali Allegri je odgovorio potpisivanjem Douglasa Coste, Rodriga Bentancura i Mattia De Sciglia dok su Medhi Benatia i Juan Cuadrado potpisali za stalno.

Ipak, vice-prvaci Lige prvaka očito su još uvijek osjećali kako im je potrebna još jedna opcija u napadu koja bi trebala biti dodana u timu i izgleda da će najaviti potpisivanje Federica Bernadeschija u ponedjeljak, piše Calcio Mercato.

23-godišnjakov ugovor sa Juventusom bi trebao biti 4 milijuna eura godišnje, a Bernardeschi želi napustiti Firencu nakon što je upoznat sa Bianconerijevim interesom.

La Viole su spremne prihvatiti ponudu za talijanskog igrača, ali također žele 10 milijuna u bonusima uključene u ugovor.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Bernardeschi je napravio 41 nastup za Fiorentinu u posljednjem terminu, postižući 13 golova. Njegov uspon je došao do izražaja tijekom protekle godine i to mu je zaradilo devet utakmica za reprezentaciju, pri čemu je njegov prvi gol za Azzurre došao u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u pobjedi (5-0) nad Lihtenštajnom.

Prema izvješćima u Italiji, Jose Mourinho i Manchester United su pokušali napraviti još jedan “Romelu Lukaku” potez tako što bi i ovog igrača ukrali Juventusu pred nosom, ali nije im uspjelo.

Manchester City i Barcelona su također povezani sa ovim igračem. Ovo će biti još jedno veliko pojačanje za Juventus.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!