NaslovnicaVijestiJuventus dovodi pojačanje iz Barçe

Juventus dovodi pojačanje iz Barçe

Juventus dovodi pojačanje iz Barçe

Nogometni klub Juventus želi u ljetnom prijelaznom roku angažirati igrača Barcelone Rafinhu, prenijeli su španjolski mediji. Marca i Mundo Deportivo pišu da je šampionu Italije dovođenje Rafinhe prioritet. Španjolski mediji navode i da je Juventus spreman platiti 25 milijuna eura.

juventus dovodi

Rafinha je ove sezone igrao na 33 utakmice, ali se nije učvrstio u startnoj postavi, pa se spekulira da je spreman, kao i njegov brat Tiago, svoju šansu potraži na drugom mjestu. Rafinha ima ugovor s katalonskim klubom još tri godine, ali je “stara dama” spremna testira Barceloninu odlučnost, baš kao što je i Bayern iz Münchena to učinio u slučaju Thiaga Alcantare 2013. godine.

>>Conte dovodi šest pojačanja na Stamford Bridge

Rafinha je u Barceloni od ljeta 2016. godine, a ima ugovor sa katalonskim timom do 2020. godine. Ove sezone je u 18 utakmica u španjolskom prvenstvu postigao šest pogodaka i podijelio dvije asistencije. Za reprezentaciju Brazila debitovao je na jesen 2015. godine i od tada samo je dva puta nosio dres nacionalnog tima, i postigao je jedan pogodak.

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

Poznati sajt transfermarkt vrijednost 24-godišnjeg brazilskog nogometaša procjenjuje na oko 15 milijuna europskih novčanica.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!