NaslovnicaVijestiJuventus pokazao interes za mladu zvijezdu Lazia?

Juventus pokazao interes za mladu zvijezdu Lazia?

Juventus pokazao interes za mladu zvijezdu Lazia? Nakon što su osvojili titulu prvaka Seria A koju su proslavili na vrlo buran način, Juventus je i na transfer tržištu veoma aktiva. Sportski direktor Stare Dame, Beppe Marotta potvrdio je ono što se neko vrijeme piše u medijma. Juventus je zainteresovan za Blade Keitu!

Juventus pokazao interes za mladu zvijezdu Lazia

U italijanskom prvenstvu ove sezone fantastično igraju dva igrača, dva napadača, koji su produkt Barcelonine akademije La Massia. To su napadač i kapiten Intera, Mauro Icardi i napadač Lazia, senegalac Blade Keita. U prošlosti se je Barcelona odrekla usluga mnogih talentovanih igrača, Koje bi sada vrlo rado željela imati u svom sastavu ali je sada konkurencija za njihov potpis mnogo veća.

>> Iker Casillas na vratima engleskog velikana?

Italijanski prvak i finalist Lige prvaka, želi pojačati svoju ekipu te su već stupili u kontakt sa čelnicima Lazia u vezi mogućeg transfera Keite. Keita ove sezone pruža fantastične partije, i privukao je pozornost mnogih velikih klubova, među kojima su Juventus i Milan. 22-godišnji senegalac, sa španskim pasošem, ove sezone na 31. utakmici postigao 16 golova, što je bilo dovoljno da Juventus krene u lov.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Sportski direktor Juventusa, Beppe Marotta za italijanski radio “Radio Anch’io”  potvrdio je interes za Keitu te je dao sledeću izjavu:

“Sa Keitom i sa čelnicima Lazia još nemamo nikakav ugovor. Iz pozadine pratimo situaciju i sasvim smo mirni. Uvijek tražimo talentovane napadače koji će se kod nas razvijati. Paolo Dybala je stigao veoma mlada a razvio se je u jednog od najboljih igrača na svijetu. Kupili smo i Mattiu Coldara, koji će još jednu sezonu ostati u Atalanti.” – rekao je jedan od najboljih sportskih direktora na svijetu, Beppe Marotta.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!