NaslovnicaVijestiJuventus pronašao zamjenu za Bonuccija: Novo pojačanje dovode za 30 milijuna eura

Juventus pronašao zamjenu za Bonuccija: Novo pojačanje dovode za 30 milijuna eura

Juventus pronašao zamjenu za Bonuccija. Novo pojačanje dovode za 30 milijuna eura. Nakon prodaje Leonarda Bonuccija u AC Milan, Juventus je promatrao dosta mogućnosti da ispuni tu prazninu i čini se da je Stara dama našla zamjenu.

Juventus pronašao zamjenu

Od Mats Hummelsa iz Bayerna do Sokratis Papastathopoulosa iz Dortmunda, izgleda da će ipak Juventus ciljati Sokratisovog internacionalnog suigrača.

Prema izvješćima u Italiji, Juventus navodno ima sporazum za Kostas Manolasa iz AS Rome. Football Italia predlaže da se grčki branič složio pridružiti talijanskim šampionima.

Unatoč igraču koji su se složio pridružiti Juventusu, dva kluba moraju da sklope dogovor prije nego što se sve zapečati i isporuči.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Juventus je spreman ponuditi 30 milijuna eura za Manolasa koji privlači dosta zainteresiranosti iz cijele Europe. Bio je postavljen da se pridruži Zenitu ranije ovog ljeta dok se taj transfer nije srušio u posljednjim fazama.

Kao i Zenit, Chelsea i Arsenal su među ostalima koji su zainteresirani za 26-godišnjaka, no Stara dama je favorit za njegovo dovođenje uoči nove sezone.

[su_watch_live_football]

Max Allegri je već potrošio novce na nova pojačanja kao što su Douglas Costa iz Bayerna, Federico Bernardeschi iz Fiorentine, Mattia De Sciglio iz Milana i spomenut ćemo i Wojciech Szczesnyja iz Arsenala.

Dok su na rubu dovođenja Manolasa, klub je također zainteresiran za Liverpoolovog Emre Cana i Chelseajevog Nemanju Matića.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!