NaslovnicaVijestiKada bi Ronaldo prešao u ovaj europski klub mogao bi zarađivati 200...

Kada bi Ronaldo prešao u ovaj europski klub mogao bi zarađivati 200 milijuna eura godišnje

Kada bi Ronaldo prešao u ovaj europski klub mogao bi zarađivati 200 milijuna eura godišnje. Cristiano Ronaldo i Manchester United transfer saga nije dugo trajala, zar ne?

Kada bi Ronaldo

Prošlog tjedna glasine i špekulacije da bi portugalska zvijezda mogla biti na putu natrag na Old Trafford nisu prestajale, ali sada mediji upućuju na to da United više nije baš toliko zainteresiran za taj potez, jer Cristiano Ronaldo možda preferira preseljenje u PSG.

No, njegova budućnost neće biti odlučena dok ne bude razgovarao sa Florentinom Perezom u španjolskom glavnom gradu nakon što je predstavljao Portugal na Kupu konfederacija.

Prema pisanju Marce, napadač planira reći Perezu o ugovoru koji mu nudi PSG u kojem može navesti platu kakvu god hoće.

Iako Ronaldo tek treba donijeti konačnu odluku o svojoj budućnosti, PSG mu je ponudio 200 milijuna eura godišnje kako bi ga uvjerili da napusti Bernabeu.

[su_live_koeficijenti_v2]

200 milijuna eura godišnje? To je gotovo četiri milijuna tjedno.

Smiješno, zaista! Real bi možda trebao da napravi istu tu ponudu ukoliko žele da zadrže Portugalca u svojim redovima i naredne sezone, no ovo je zaista smiješno.

Ali, ponuda PSG-a nije jedina ponuda koju je Ronaldo primio.

[su_cashout]

Kineska Super liga želi privući Ronalda na Daleki istok s nevjerojatnom ponudom, ali postoji problem – on nema interes da napusti europski nogomet.

Također pročitajte: Dugoročna oklada: Ronaldo u Manchester Unitedu

Napuštanje kontinenta bi izbrisalo Ronaldove šanse za osvajanje pete Zlatne lopte, a on će biti željan za osvajanjem mnogo više naslova Lige prvaka.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!