NaslovnicaVijestiKako Arsenal kontroliše budućnost Roberta Lewandowskog?

Kako Arsenal kontroliše budućnost Roberta Lewandowskog?

Kako Arsenal kontroliše budućnost Roberta Lewandowskog? Robert Lewandowski jednostavno jedan od najboljih u nogometu, nema sumnje o tome.

Kako Arsenal

Kao rezultat toga, nije iznenađenje da su navijači Premier lige bili vrlo sretni od same pomisli da bi on mogao preći na engleske obale. To je osobito slučaj ako ste navijač Manchester Uniteda ili Chelseaja.

Uostalom, Lewandowski je zabrinut oko Bayern Munchena. Napadač je prozvao Carlo Ancelottija i svoje suigrače i pomalo ih kritikovao oko nekih stvari.

Ovo se pitanje odnosi na percipirani nedostatak pomoći kluba u njegovoj misiji da osvoji nagradu za najboljeg strijelca. Proveo je vrijeme na klupi u svojoj posljednjoj utakmici i nije uspio da zaustavi Pierre-Emerick Aubameyanga da bude prvi strijelac.

Njegov agent je otvoreno rekao Kickeru: “Razočaran je, nikada ga prije nisam vidio ovakvog. Očekivao je da ga tim podržava na proaktivan načina”.

[su_live_koeficijenti]

Dakle, dok se ovaj problem dokazuje prilično trivijalan, učinio je čuda za prijelazni rok.

Iako je 28-godišnjak bio jako vezan za prelazak u Real Madrid prošlog ljeta, čini se da su United i Chelsea vodeći u ovoj godini. Osim toga, ako pratite izvješća Guillem Balaguea, znat ćete da su oba kluba uspostavila kontakt.

Iz Sky Sportsa su tvitovali: “I Chelsea i Manchester United su razgovarali sa njegovim agentima. London je preferirani izbor, ali Manchester United je zaista vrlo odlučan i posljednji razgovor je bio jučer.”

No vjeruje se da postoji više problema nego samo od ove priče Lewandowskog i nekoliko praznih glasina. Ali, bez obzira na sve to, navijači iz Premier lige se ne bi trebali previše uzbuđivati oko dolaska Poljaka.

[su_bonus]

To je zato što bi Arsenal zapravo mogao pokvariti zabavu.

Prema navodina The Suna, Lewandowski je bio ljut zbog ugovora vrijednog 350.000 funti tjedno, kojeg je Bayern nudio Alexisu Sanchezu. Kao rezultat toga, bez obzira na to jesu li Bavarci uspjeli uvjeriti zvijezdu Arsenala da se pridruži, mogli bi zauzvrat odrediti budućnost Lewandowskog.

Pa ipak, iako navedeni izvor postavlja pitanja sama po sebi, svakako ima smisla.

Također pročitajte: Dugoročna oklada: Ronaldo u Manchester Unitedu

Osim toga, malo je vjerojatno da bi klub koji je velik kao Bayern Munchen, žrtvovao svog najboljeg strijelca. Međutim, ako bi Arsenal prihvatio Sanchezovu ponudu, ne samo da bi im omogućilo pokrivanje, već i prihvaćanje Lewandowskijevih želja.

Ako išta, on pruža veliki poticaj Arsenalu da čvrsto stoji protiv Sanchezovih ponuda. Sporazum bi im oduzeo najboljeg igrača iz ekipe, a napadač svjetske klase bi došao u jednog od najvećih suparnika u Premier ligi.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!