NaslovnicaVijestiKarabatić osuđen za namještanje utakmica

Karabatić osuđen za namještanje utakmica

Najbolji svjetski rukometaš Nikola Karabatić već duže vrijeme se nalazi na meti optužbi za namještanje utakmica. Napokon, i ta priča je dobila epilog – sud u Francuskoj donio je odluku te izrekao kazne osobama kojima se na teret stavlja namještanje rukometnih utakmica.

namještanje utakmica

Nikola Karabatić je u nedelju sa francuskom reprezentacijom postao svjetski prvak savladavši reprezentaciju Norveške u finalnoj utakmici u Parizu. Odmah nakon prvenstva, francuski Sud je Nikoli Karabatiću izrekao kaznu od 10 tisuća eura i dva mjeseca uvjetne zatvorske kazne. Kao što rekosmo, francuskom rukometnom majstoru se na teret stavlja namještanje utakmice i klađenje na istu.


[su_betathome200e]

Ako se pitate o kojoj utakmici je riječ – vratimo se u 2012. godinu kada je Nikola sa svojim bratom Lukom igrao za Montpellier. Prije kraja sezone su već osigurali titulu prvaka, a u završnici sezone im je u goste došao Cesson Rennes koji je savladao franuskog prvaka sa 31-28. Koeficijent na pobjedu Rennesa iznosio je čak 45.

Kasnije je otkriveno da su se na pobjedu gostujućeg tima kladili braća Karabatić i još 14 osoba te zaradili dodatnih 300.000 europskih novčanica. Najtežu kaznu u ovom slučaju pretrpio je Nicolas Gillet sa četiri mjeseca uslovne zatvorske kazne i 40 tisuća eura, srbijanski rukometaš Mladen Bojinović sa četiri mjeseca i 20.000 eura. Gilleta smatraju kao organizatora operacije, te je francuski reprezentativac najgore prošao.


Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!