NaslovnicaVijestiKevin De Bruyne otkrio zbog čega je napustio Chelsea 2014. godine

Kevin De Bruyne otkrio zbog čega je napustio Chelsea 2014. godine

Kevin De Bruyne otkrio zbog čega je napustio Chelsea 2014. godine! Kevin De Bruyne je uvijek bio predodređen da postane igrač svjetske klase i sada napokon pokazuje taj potencijal u Manchester Cityju. Prošlo je dvije godine otkako je belgijski reprezentativac završio na Etihadu za 55 milijuna funti kada je stigao iz Wolfsburga, a novac uložen u njega je već davno opravdao.

Kevin De Bruyne otkrio

Njegova izvedba protiv Stoke Cityja tijekom vikenda bila je najnovija u nizu nevjerojatnih predstava koje bi mu na kraju mogle donijeti nagradu za najboljeg igrača u Premier ligi.

Čak i Harry Kane, koji je u nevjerovatnoj formi u ekipi Tottenhama, ne može se ni porediti sa De Bruyneom u ovom trenutku. On je trenutno najvrući igrač u Engleskoj. U pobjedi Citya od 7-2 nad Stokeom, gdje je De Bruyne upisao dvije asistencije, menadžer Pep Guardiola ga je opisao kao jednog od najboljih igrača na svijetu trenutno.

Ali, kako bi zadržao taj epitet, 26-godišnjak mora početi osvajati trofeje s Građanima.

>> Jerome Boateng priznao da je razmišljao o odlasku iz Bayerna

“Ako želite da se Kevin smatra jednim od najboljih, on mora osvojiti naslov”, rekao je Guardiola.

“Ovdje smo kako bismo mu pomogli da to postignemo, ali on je jedan od najboljih. Bio bi to san za mene, volio bih vidjeti sve naše igrače, ne samo Kevina, kako dostižu razinu npr. Lionel Messija.”

“Ne želim staviti pritisak na Kevina, on je nevjerojatan igrač, skroman momak, svi njegovi suigrači ga vole, želi igrati svaku utakmicu i boriti se do kraja.”

[su_cashout]

U ljeto 2014. Plavci su prodali De Bruynea u Wolfsburg zbog problema s Joseom Mourinhom.

Navijači Chelseaja i dan danas optužuju Mourinha zbog gubitka De Bruynea, koji je prije dvije godine rekao da je portugalskistručnjak bio glavni razlog njegovog odlaska.

A razlog? Prema De Bruyneu, Mourinho ga nije ignosrisao samo kada su utakmice, nego je to bilo tako konstantno. Sa njim je razgovarao samo dva puta tijekom njegove dvije godine na Stamford Bridgeu: u novembru 2013. i januaru 2014. godine.

“Nisam dobio nikakvo objašnjenje”, rekao je Kevin. “S njim sam razgovarao samo dva puta.”

“To je bilo prije utakmice Lige prvaka protiv Basela, gdje je rekao da radim bolje i da ću dobiti svoju šansu, mislim da je to možda bio novembar, a onda tjedan dana kraja januarskog transfer roka, to je bio dan kada sam rekao da želim izaći jer čak i ako sam bolje trenirao, nisam dobio nikakve minute. Dakle za mene osobno, bolje je bilo da odem. ”

Mourinho je razočarao De Bruynea tako što ga je ignorisao dvije godine, pa nije ni čudo što je Belgijanac odlučio otići u Bundesligu.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!