NaslovnicaVijestiKina želi organizaciju Svjetskog prvenstva

Kina želi organizaciju Svjetskog prvenstva

Kina želi organizaciju Svjetskog prvenstva

Predsjednik Svjetske nogometne federacije Gianni Infantino boraviće u Kini, a mediji su naveli da je jedan od povoda posjete potencijalna organizacija Mundijala u toj zemlji.

kina želi

“San koji dijele mnogi Kinezi je da naša zemlja organizira Svjetsko prvenstvo u nogometu. Nadam se da će se to dogoditi što prije.”, rekao je kineski ministar vanjskih poslova Lu Kang.

Infantino će se u srijedu u Pekingu sastati s predsjednikom Kine Xi Jinping.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Lu Kang je kazao da se u Kini nadaju dobroj suradnji, kako s FIFA, tako i sa nacionalnim nogometnim savezima drugih zemalja. Kina je, prema pisanju vodećih svjetskih medija, među glavnim kandidatima za organizaciju svjetskog prvenstva 2030. ili 2034. godine.

>>Claudio Ranieri pronašao novi klub, na korak do potpisa

Akutelni svjetski prvak u nogmetu je Njemačka koja je osvojila titulu svjetskog prvaka na Svjetskom prvenstvu u Brazilu prije tri godine. Prvo Svjetsko prvenstvo održano je u Urugvaju 1930. godine, dok se sljedeće, 2018. godine igra u Rusiji, a zatim u Kataru 2022. godine.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!