NaslovnicaVijestiKineski klub: Prestanite sa spekulacijama!

Kineski klub: Prestanite sa spekulacijama!

Kineski klub Hebei China Fortune zamolio je medije da prestanu koristiti ime njihovog kluba u svrhu transfer spekulacija i i kreiranja bombastičnih naslova.

kineski

Kineski nogomet je u ekspanziji. Bombastični transferi u kojima se spominju basnaslovni ugovori spremni za najbolje svjetske nogometaše današnjice.

Klub koji je se u medijima najviše isticao imenima i višemilijunskim ugovorima Hebei Fortuna poslije višetjednih provlačenja po stupcima sportskih novina, riješio je da prekine sa spekulacijama.

“Povezivali su nas s Messijem, sada sa Rodriguezom… Ko je naša sljedeća meta? Cristiano Ronaldo? – Oglasili su se čelnici Hebeija, pošto se u javnosti pojavila informacija da su za vezistu Jamesa Rodrigueza spremili ugovor vrijedan 95 milijuna funti.

Pojedini mediji objavili su da je nekadašnji trener madridskog i Manchester Cityja Manuel Pellegrini riješio privući kolumbijskog reprezentativca tjednom plaćom od 500 tisuća funti.

“Ne znamo tko pušta takve spekulacije, ali sada su pretjerali, otišli su preko granice. Klub se neće braniti od takvih glasina. Za nas je nemoguće da odgovaramo na potpuno lažne vijesti. Molimo vas da ne koristite naš klub kako bi pravili vaš naslovnice” kažu u Hebei.

U redovima Hebeia nastupaju Gervinho, nekadašnji član Rome i reprezentativac Obale Bjelokosti, te Ezequiel Lavezzi, član reprezentacije Argentine i bivši nogometaš PSG-a, koji spada u red naplaćenijih igrača na svijetu. Navodno, na drugom je mjestu po godišnjoj zaradi, iza Carlosa Teveza.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!