NaslovnicaVijestiKladionica ponudila veliki koeficijent da će golman pojesti pitu!

Kladionica ponudila veliki koeficijent da će golman pojesti pitu!

Jedna kladionica u Engleskoj ponudila je koeficijent da će rezervni golman Suttona, na utakmici FA Kupa protiv Arsenala pojesti pitu, što je on i učinio!

koeficijent

Rezervni vratar engleskog nogometnog petoligaša Sutton Uniteda Wayne Shaw odbacio je danas spekulacije da je prekršio pravila o klađenju Nogometnog saveza Engleske kada je tijekom utakmice s Arsenalom u FA kupu pojeo pitu.

Sutton je na svom terenu izgubio od Arsenala sa 0:2, a korpulentni Shaw je snimljen kako za vrijeme drugog poluvremena jede pitu. Trener Suttona Paul Doswell je prije toga izvršio sve tri izmjene i pitanje je bi li Shaw mogao ući u igru ​​da je bilo potrebno.

Doswell je britanskim medijima rekao da postupak rezervnog golmana nije prikazao klub u najboljem svjetlu.

Jedna kladionica je prije utakmice ponudila koeficijent na to da će Shaw, koji je težak 130 kilograma, pojesti pitu uživo u programu, a Sutton je pod lupom pošto je rezervni golman priznao da je prije znao za koeficijent.

“Par momaka me je prije utakmice pitalo o koeficijentu 8/1 (9.00) za pitu. Rekao sam da ne znam, ali da nisam ništa jeo cijeli dan i da bih možda mogao kasnije nešto pojesti. Nakon toga sam vidio koeficijent i htio se malo našalim. Obavili smo sve izmjene, ai gubili smo 0:2 “, rekao je Shaw za Independent.

U britanskim medijima se vodi polemika da li je Shaw prekršio pravila FA o klađenju, ali on je rekao da ni on ni njegovi suigrači nisu uplatili novac.

“Mislim da je par ljudi uplatilo, ali nama iz Sutton Uniteda nije dozvoljeno da se kladimo. Mislim da su neki prijatelji i par navijača uplatili novac, ali to je bila samo šala zbog njih”, rekao je Shaw.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!