NaslovnicaVijestiKladioničar iz Škotske pogodio sedam različitih ligaških prvaka, Aston Villa ga spasila...

Kladioničar iz Škotske pogodio sedam različitih ligaških prvaka, Aston Villa ga spasila u 89. minuti: Za 10 dobio 60.734.38 funti

Kladioničar iz Škotske pogodio sedam različitih ligaških prvaka, Aston Villa ga spasila u 89. minuti. Za 10 dobio 60.734.38 funti. Predviđanje kluba koji će osvojiti ligu u predsezoni može biti vrlo teško. Dok je Antonio Conte spreman da osvoji naslov Premier lige sa Chelseajom, mnogi stručnjaci su predviđali Manchester Uniteda ili Cityja da će se natjecati za slavu prije nego što je liga počela.

Kladioničar iz Škotske

Dok je predviđanje kluba koji će osvojiti ligu dovoljno teško, zamislite predviđanje pobjednika sedam različitih liga.

Pa, to je ono što je jedan škotski kladioničar učinio na početku sezone – i stavio na taj listić samo 10 funti.

Neimenovani kladioničar je u svojim 50 godinama i postavio je okladu na pobjednika svake Škotske lige. Sigurno je uzbuđen kao i Celtic, Hibs, Livingston i Arbroath koji su osvojili svoje divizije.

[su_euro_soccer_bonus]

Ali, kladioničar iz Škotske se nije ograničio samo na svoju državu. On je također uključio u svoju okladu pobjednike u prvenstvima League One i League Two iz Engleske.

Portsmouth je uspio nadvladati i Plymoutha i Doncastera kako bi osvojio League Two, dok je Sheffield United osvojio League One sa 100 bodova u tom procesu.

Newcastle je spasio dan

Njegova oklada je bila ovisna o Championshipu. Izgledalo je da će promašiti dok je Brighton prešao na prvu poziciju.

Međutim, Jack Grealish je u 89. minuti postigao gol za Aston Villu protiv Brightona i zatim je Newcastle iskoristio šansu i oni su postali prvaci u Championshipu.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Kao rezultat toga, kladioničar o kojem pišemo je osvojio 60.734.38 funti, a uložio je samo 10 funti. Zaista, WOW!

Nevjerojatna oklada

Oklada je postavljena u engleskoj Ladbrokes kladionici i sliku možete vidjeti ispod:

Ukoliko ne možete pročitati što piše na slici, okladu ćemo vam napisati ispod, kao i koeficijente koji su bili u to vrijeme aktualni.

Također pročitajte: Najava Europske lige: Lyon ima vrlo težak zadatak, navijači Uniteda se nadaju finalu

Newcastle 2.86
Sheffield United 6.50
Portsmouth 5.00
Celtic 1.30
Hibs Evs
Livingstone 5.00
Arbroath 5.00

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!