NaslovnicaVijestiKladionice će također dugo pamtiti jučerašnju senzaciju u Ligi prvaka

Kladionice će također dugo pamtiti jučerašnju senzaciju u Ligi prvaka

Jučerašnji senzacionalni prolazak Barçe u četvrtfinale Lige prvaka najveći je preokret u povijesti nogometa. Katalonski tim je nadoknadio zaostatak od četiri pogotka protiv Paris Saint-Germaina, a u jučerašnjoj utakmici su slavili sa 6-1. Oni koji su gledali utakmicu će dugo pamtiti ovu senzaciju. Junak Barçe je Sergio Roberto koji je postigao pogodak u zadnjim sekundama meča. Prolaz Barcelone u četvrtfinale najelitnijeg europskog klupskog natjecanja mnogima je donio radost, a mnogima i tugu. Tužni nakon utakmice bili su i vodeće svjetske kladionice koje su prijavile velike gubitke danas.

dugo pamtiti

Britanska kladionica Ladbrokes saopštila je da je jučer pretrpjela šestoznamenkasti gubitak. Iz Ladbrokesa su dodali da su ovakav gubitak također zabilježili prije 12 godina kada je Liverpool u finalu Lige prvaka protiv Milana u Istanbulu nadoknadio 3-0.

Ladbrokes je najveće dobitke morao isplatiti trojici online kladioničara koji su uplatili velike iznose na prolaz Barçe nakon što je Edison Cavani zabio pogodak za 1-3 u 62. minuti. Tećaj na prolaz Barcelone u tom trenutku iznosio je 101.00, a katalonski klub je u zadnjih devet minuta postigao tri pogotka i potpuno zasluženo prošao dalje.

Još jedna britanska kladionica saopštila je da su isplatili velike iznose. William Hill je također dodao da je samo sedam posto kladioničara igralo na prolaz katalonske momčadi.

Najveća svjetska online kladionica, bet365 saopštila je da je isplatila osmoznamenkasti iznos i da je ovo za njih vjerojatno najveći ‘poraz’ ikada.

KLADI SE U BET365
Iz Paddy Powera izjavili su da su imali par sretnih kladioničara koji su igrali na tačan rezultat 6-1, a neki su pogodili da će Luis Suarez pogoditi prvi. Jedan od njih je dobio 1000 funti na ulog od 8 funti.

Zanimljivo je bilo i u BetVictor kladionici, doduše zbog malo drugačijeg razloga. Ova kladionica je prvo odbila da isplati Davidu Reidu pogodak po tečaju 126.00, a oklada je glasila da će Edison Cavani pogoditi stativu, da će Messi postići pogodak iz penala i da će Barça u konačnici proći dalje. To se sve i dogodilo, zar ne?

Međutim, iz BetVictora su prvobitno rekli da je za njih oklada gubitna, jer, kako oni kažu, ‘lopta nakon što je udarila u stativu je otišla izvan granica terena’, a to je za njih gubitna oklada.

Nedugo zatim su ipak pristali da isplate dobitak kao gestu dobre volje.

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!