NaslovnicaVijestiKlopp: Ne krivim Southgatea za ozljedu Lallane

Klopp: Ne krivim Southgatea za ozljedu Lallane

“Ne krivim nikoga zbog ozljede Lallane”

Trener Liverpoola Jürgen Klopp rekao je da Engleski nogometni savez, Premier liga i klubovi trebaju zajedno planiraju mečeve reprezentacije kako bi se u budućnosti izbjegle ozljede igrača. Nogometaš Liverpoola Adam Lallana povrijedio je butinu na meču između Engleske i Litve u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Selekcija Engleske je igrala i prijateljski meč protiv Njemačke, samo 72 sata nakon utakmice Liverpoola i Manchester Cityja
ne krivim.

ne krivim
Lallana je odigrao nešto više od sat vremena protiv Njemačke u Dortmundu, kao i svih 90 minuta protiv Litve na Wembleyu.

“Teško je izgubiti igrača kao što je Lallana na četiri tjedna, što bi moglo značiti da će propustiti i osam utakmica. To je baš mnogo. Svi moramo počnemo raditi zajedno, i FA, Premier liga, klubovi, televizije, kako bismo prodali što bolji proizvod.”, rekao je Klopp za britanske medije.

Njemački trener rekao je da ne krivi Garetha Southgatea, izbornika engleske reprezentacije zbog toga što je Lallana igrao na obje utakmice, jer je, kako je naveo, izbornik Engleske bio pod ogromnim pritiskom da na teren izvede najbolji tim.

“Ne krivim nikoga, posebno ne izbornika Southgatea. Da Lallana nije igrao protiv Njemačke, štampa bi odmah pitala: ‘Da li želiš pobijediti?’ “, rekao je Klopp za britanske medije.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Liverpool je četvrti na tablici engleske Premier lige sa 57 bodova, a sutra ga očekuje gradski derbi i duel protiv Evertona.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!