NaslovnicaVijestiKo će biti sportski direktor Bayerna: Dvije legende kluba odbile funkciju, trenutni...

Ko će biti sportski direktor Bayerna: Dvije legende kluba odbile funkciju, trenutni favorit će iznenaditi mnoge

Ko će biti sportski direktor Bayerna: Dvije legende kluba odbile funkciju, trenutni favorit će iznenaditi mnoge! U Bavarskom velikanu trenutnoje prioritet sportski direktor kluba. Klub trenutno nema sportskog direktora, predsjednik kluba Uli Honess užurbano traži novog, a komplikacije su se pojavile nakon što su dvije legende kluba odbacile tu mogućnost.

Ko će biti sportski direktor Bayerna

Predsjednik Bayerna, Uli Hoeness rekao je za medije da će Bayern za najmanje mjesec dana predstaviti novog sportskog direktora, jer je to krajnji rok da se upopuni ta pozicija. Ranije je već Hoeness kontaktirao dvije legende kluba, ali je od obojice dobio negativan odgovor.

[su_live_koeficijenti]

Prvi kandidat za tu poziciju bio je legendarni Philip Lahmm koji se oprostio na kraju ove sezone od aktivnog igranja, a drugi kandidat je također legenda ovog kluba i nekadašnji kapiten i saigrač Lahmma, Oliver Kahn. Lahm je rekao da ga ta pozicija ne zanima trenutno, a Kahn ne želi napustiti njemačku televiziju ZDF gdje je trenutno u ulozi sportskog komentatora.

>> Klopp: Ne računamo na njega, on može da napusti klub!

Bayern će novog sportskog direktora pokušati da nađe u susjednoj Holandiji, tačnije u Endihovenu. To bi mogao također biti nekadašnji igrač ali i kapiten Bayerna, Mark van Bommel koji je za relativno kratko vrijeme u Bayernu ostavio dubok trag. 40-godišnjak je trenutno trener u-19 selekcije PSV-a i ne bi imao ništa protiv toga da preuzme direktorsku poziciju u Bavarskom velikanu.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!