NaslovnicaVijestiKOMEDIJA: Uprava Chelseaja prisilila Contea da zadnji dan transfer roka isključi telefon....

KOMEDIJA: Uprava Chelseaja prisilila Contea da zadnji dan transfer roka isključi telefon. Razlog? Bizaran!

KOMEDIJA: Uprava Chelseaja prisilila Contea da zadnji dan transfer roka isključi telefon. Razlog? Bizaran! Već nekoliko dana u Engleskoj rivali Chelseaja se naslađuju za neuspješni transfer Ross Barkleya u Chelsea. Cijeli dogovor između Evertona i Chesleaja praktički je bio zaključen, a Barkley već bio na liječničkom pregledu s aktualnim engleskim prvacima. No, u posljednji je trenutak promijenio mišljenje i odlučio ostati u Evrtonu.

Uprava Chelseaja prisilila Contea

U prvom trenutku nakon što je transfer propao meta podsmijavanja bio je Ross Barkley, ali tek sada prava istina izlazi na vidjelo. Engleski veznjak želio je osobno razgovarati s trenerom Antonio Conteom i pitati ga kakva ga uloga očekuje u timu Chelseaja. Ali nije mogao stupiti u kontakt sa Italjanom jer je ovaj isključio telefon!!! Zbog toga je Barkley promijenio svoju odluku i nije htio riskirati da bude zakovan na klupi u narednoj sezoni.

>> Gianluigi Buffon otkrio koji napadač mu je izazvao najviše problema u njegovoj bogatoj karijeri

Možemo reći da je uprava Chelseaja kriva za propali transfer, jer su oni naredili Conteu da se ne miješa u pregovore sa potencijalnim nogometašima. Pogotovo ne nakon što su propali pregovori sa Alexom Oxlaidom Chamberlainom. Nogometaš Arsenala već je bio prihvatio ponudu Chelseaja, ali je promjenio mišljenje nakon razgovora sa Conteom. Conte je bio iskren, govoreći mu kako će se boriti za prvo mjesto s Victor Mosesom, a Englez je promijenio mišljenje i odlučio otići u Liverpool, gdje će vrlo vjerovatno imati osigurano mjesto u prvih 11.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!