NaslovnicaVijestiKvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2018: Poljska - Crna Gora

Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2018: Poljska – Crna Gora

Poljska i Crna Gora odigrat će utakmicu posljednjeg 10. kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo koje se igra naredne godine u Rusiji. Poljska i Crna Gora, zajedno sa Danskom, Rumunjskom, Armenijom i Kazahstanom nalaze se u grupi E. Poljska je trenutno lider grupe sa 22 boda i sa samo jednim bodom bi i teoretski osigurala plasman na Svjetsko prvenstvo. Crnogorci su na trećem mjestu sa 16 bodova, a pobjeda u ovom utakmici im je neophodna za drugo mjesto koje vodi u baraž.

Tu je još i Danska koja ima 19 bodova, a sutra će snage odmjeriti sa Rumunjskom koja se nalazi na četvrtom mjestu sa 12 bodova i nema nikakvih šansi za prolazak dalje. Danci imaju nešto bolju gol razliku od Crnogoraca (19-7), ali razliku od dva pogotka Crna Gora (gol razlika Crne Gore je 18-8) će imati priliku nadoknaditi protiv Poljske na PGE Narodowyju u glavnom poljskom gradu.

Poljskoj je neophodan bod da bi osigurala prvo mjesto i direktan plasman na SP, i ne bi trebalo da imaju velikih poteškoća da ga izbore. Doduše, u poslednje vrijeme su nešto ranjiviji u defanzivi, protiv Danaca su pretrpili pravu katastrofu, sa 4 gola u svojoj mreži, ali su nakon toga svladali Kazahstan i Poljsku, uz 9 postignutih golova.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Crna Gora mora da pobijedi u ovoj utakmici kako bi zadržali i teoretske šanse da se kvalifikuju, te uz tri boda moraju da osluškuju rezultat iz susreta između Danske i Rumunjske.

Činjenica da gosti moraju da igraju na sve ili ništa nam obećava otvoren i zanimljiv duel, imaju solidan napadački učinak, uz dva postignuta gola u prosjeku po utakmici, a zabili su u svakoj gostujućoj utakmici u ovim kvalifikacijama.

Poljska nema problema sa izostancima, Blaszczykowski, Zielinski, i Grosicki su tu da obezbijede dovoljno ‘municije’ za Roberta Lewandowskog, koji ‘rešeta’ protivničke mreže i prvi je strijelac ovih kvalifikacija sa 15 postignutih golova.

U prvoj utakmici u Podgorici, Poljska je upisala važnu pobjedu (2:1), a bili su u istoj grupi i u kvalifikacijama za SP 2014, kada su obe utakmice završene neriješenim rezultatom.

[su_bonus]

U Crnoj Gori najveća je briga Stevan Jovetić, njihova glavna uzdanica, koji se morao da napusti igru poslije samo 20 minuta protiv Danske zbog ozljede.

Vjerujemo da će Poljska opravdati ulogu favorita, tako da na ovoj utakmici tipujemo na pobjedu domaćina. Takođe, oklada na oba tima daju gol nam se čini kao value bet.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!