NaslovnicaVijestiKylian Mbappe otkrio da ima jedna stvar koju želi osvojiti više od...

Kylian Mbappe otkrio da ima jedna stvar koju želi osvojiti više od Zlatne lopte

Kylian Mbappe otkrio da ima jedna stvar koju želi osvojiti više od Zlatne lopte. Moglo bi vam biti oprošteno, jer niste ni znali tko je Kylian Mbappe prije ove sezone, ali on je trenutno jedan od najboljih mladih igrača u Europi.

Kylian Mbappe otkrio

Imao je 14 nastupa u posljednjoj sezoni, ali ova sezone je bila ključna za njega, gdje je postigao 26 golova i 14 asistencija u 44 utakmice za Monaco.

Golovi 18-godišnjaka su ispucali Monaca u polufinale Lige prvaka, kao i ka tituli francuske Ligue 1, završavajući četverogodišnju dominaciju francuskog nogometnog kluba PSG-a.

Kao što biste i očekivali, Mbappe je privukao ozbiljan interes nekoliko velikih klubova, od Arsenala do španjolskih prvaka Real Madrida, međutim, Monaco ga očajnički želi zadržati u svojim redovima.

[su_euro_soccer_bonus]

Možda neće ovog ljeta, ali napadač će naposljetku napustiti Monaco da nastavi svoju karijeru ka uzlaznoj putanji i otkrio je jednu stvar koju želi postići i više od osvajanja Zlatne lopte.

Francuz, koji ima neke vrlo uzvišene ambicije, rekao je za Telefoot: “Liga prvaka je san, natjecanje koje svatko želi osvojiti, a samo nekolicina njih to može.”

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“Najvažniji su naslovi, što mi je veća opsesija od Zlatne lopte.”

“Želim dodirnuti zvijezde. Kada sanjate, ne sanjate da se igrate na sredini tabele ili da to održavate.”

Dakle, Mbappe je jasno postavio svoje ciljeve na osvajanje više trofeja, a osvježavajuće je vidjeti da je mladi igrač priotizirao timski uspjeh nad individualnim nagradama.

Također pročitajte: Završen drugi najveći transfer u povijesti nogometa: Manchester United doveo pojačanje od 70 milijuna eura

Cristiano Ronaldo i Lionel Messi su u posljednjih devet godina mijenjali jedan drugoga na vrhu, gdje su osvojili devet Zlatnih lopti u tom procesu, ali s obzirom da je Mbappe još uvijek tinejdžer, ima dosta vremena za osvajanje te nagrade, pod uvjetom da nastavi igrati kao što je to radio ove sezone.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!