NaslovnicaVijestiLažni Cristiano Ronaldo uhapšen na terenu protiv Getafea: Da li je on...

Lažni Cristiano Ronaldo uhapšen na terenu protiv Getafea: Da li je on igrao od početka sezone?

Mnogi od nas možda žele da budu kao Cristiano Ronaldo. Izgled, tijelo, novac, sposobnost za nogomet – možda je čudno da je nogomet na posljednjem mjestu, ali zapravo obući se i pokušati izaći na teren može biti previše.

Lažni Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo je obožavan od strane mnogih. Djeca na igralištima, u parkovima i na ulici bez sumnje sanjaju da su Ronaldo i pretvaraju se da su on.

Kao odrasli ne posjedujemo istu vrstu želje za oponašanjem naših nogometnih heroja, nego zatvorimo oči i zamislimo da imamo ono što on ima, da li je to možda čudno?

Neće vam biti čudno kada pogledate što je jedan navijač uradio u jučerašnjoj utakmici Getafea i Real Madrida.

[su_live_koeficijenti_v2]

Naime, navijač je obukao komplet Real Madrida sa brojem sedam i pokušao da uđe na teren. Ovo definitivno spada u čudnu kategoriju, ali to je upravo ono što se dogodilo tijekom njihove pobjede protiv Getafea u subotu.

Nametnik je uspio doći do ruba terena prije nego što ga je policija zaustavila, uhapsila i odvela:

Nije to bio dobar početak sezone za Real Madrid ili Ronalda i izgledalo je da će postati još gore u subotu protiv Getafea. Karim Benzema je postigao gol u prvom poluvremenu, da bi Jorge Molina izjednačio prije 60 minute.

Baš je izgledalo da će ekipa Zinedine Zidanea ispustiti neke bodove već četvrti put ove sezone Ronaldo je napravio ono što se od nejga očekuje, postižući svoj prvi ligaški gol u 85. minuti susreta.

[su_bonus]

Barcelonin remi protiv Atletico Madrida je pomogao Realu da smanji jaz između njih i Barcelone i sada im bježe 5 bodova.

Možda je ovaj nametnik koji je uletio na teren igrao od početka sezone, pa se zbog toga Ronaldo mučio, ali nakon ovog hapšenja nadamo se da će se stvari vratiti u normalu.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!