NaslovnicaVijestiLegenda Rome završava karijeru i seli se u fotelju: Totti postaje direktor!

Legenda Rome završava karijeru i seli se u fotelju: Totti postaje direktor!

Sportski direktor Rome Monchi, rekao je kako će legenda Rome Francesco Totti po završetku karijere postati jedan od direktora kluba.

legenda Rome

Novi sportski direktor Rome priključio se klubu, a na predstavljanju u Rimu rekao je da 40-godišnjoj zvijezdi kluba neće biti obnovljen ugovor, već će legenda Rome ovog ljeta postati direktor “vučice”.

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

“Što se tiče Totija, već sam znao da postoji dogovor s klubom da mu ovo bude posljednja sezona kao igraču, poslije čega će preuzeti direktorsku funkciju. Francesco je Roma, želim ga što bliže. Volio bih da naučim makar jedan posto onoga što on zna “, rekao je Monchi, a prenijeli su talijanski mediji.

Navijači Uniteda nisu oduševljeni: “Ako ga dovedemo, prestajem gledati nogomet!”

Diego Simeone otkrio šta je rekao igračima nakon sinoćnjeg poraza

Monchi, koji je došao iz Seville, razjasnio je nedoumice koje su se pojavile proteklog vikenda, pošto je nedjeljni rimski derbi najavljen kao posljednji Tottijev; da bi sam igrač poslije utakmice rekao da to ne mora biti točno.

Ugovor na kraju sezone ističe i Danieleu de Rossiju, ali je novi sportski direktor rekao da klub želi taj igrač ostane.

“Želje i interesi obje strane se podudaraju. Želimo nastaviti zajedno, a morali bismo biti baš trapavi pa da ne postignemo dogovor”, rekao je Monchi.

Totti je za Romu zaigrao još 1992. godine i dosada je zabilježio 783 nastupa, u kojima je postigao 307 golova.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!