NaslovnicaVijestiLeonardo Bonucci imenovao najboljeg igrača na svijetu

Leonardo Bonucci imenovao najboljeg igrača na svijetu

Leonardo Bonucci imenovao najboljeg igrača na svijetu. Novo pojačanje AC Milana, Leonardo Bonucci se uključio u raspravu Ronaldo-Messi, gdje nam je rekao za koga on misli da je najbolji igrač svijeta.

Leonardo Bonucci imenovao

Talijanski branič je završio svoj prelazak iz Juventusa u AC Milan, gdje se pridružio popisu novaka koji su krenuli na San Siro.

Dok su pali europski giganti napravili impresivne akvizicije ovog ljetnog prijelaznog roka, od Andre Silve do Hakana Calhanoglu, Bonucci nije jedino dobro i veliko pojačanje u ovom klubu.

Nakon svojih herojskih nastupa za Juventus, AC Milan ga je zacijenio od svojih kolega rivala iz Serije A nudeći 35.1 milijun funti za braniča. Jeftino na današnjem tržištu.

[su_bonus]

Od kada je postao igrač AC Milana, 30-godišnjak je razgovarao sa Milan TV-om, gdje je kao najboljeg igrača na svijetu proglasio Real Madridovog Cristiana Ronalda.

“Najbolji igrač na svijetu je Cristiano Ronaldo. On je najbolji igrač sa kojim sam se ikada suočio i ima sve karakteristike prvaka”, rekao je Bonucci za Football Italia.

“Najbolji igrač sa kojim sam igrao? Pirlo? Dajte mu loptu, on će je poslati gdje mu pokažete prstom, a zaista sam mnogo i načio od Andre”, dodao je Bonucci.

Kao što je istaknuo Ronalda i Pirla za posebnu pohvalu, Bonucci je obećao vratiti dane slave za Rossonere, rekavši “vraćamo ih natrag na mjesto na kojem zaslužuju biti.”

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Kad razmišljam o Milanu, sjećam se njihove tradicije, njihove povijesti, njihovih važnih pobjeda.”

Također pročitajte: Tri igrača Barcelone koji su molili Neymara da ostane na Nou Campu

“Vi ne osvojite sedam liga prvaka slučajno, to znači da postoji tradicija, pobjednički mentalitet. Sada je naša zadaća vratiti Milana na put stare slave.”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!