NaslovnicaVijestiLewandowski osuo paljbu po saigračima iz Bayerna

Lewandowski osuo paljbu po saigračima iz Bayerna

Lewandowski osuo paljbu po saigračima iz Bayerna! Robert Lewandowski je odligrao odličnu sezonu, još jednu u nizu ali mu je ipak na kraju sezone titula najboljeg strijelca Njemačke za dlaku izmakla jer je Piere Erick Aubameyang na svom kontu imao gol više od reprezentativca Poljske.

Lewandowski osuo paljbu po saigračima iz Bayerna

Drugu sezonu zaredom Robert Lewandowski sezonu završava sa 30 ili više golova na svom kontu. On se sada može pohvaliti da je u dresu Bayerna na 96 utakmica postigao sjajnih 77 golova. Ipak, na zadnje tri utakmice u Bundesligi, Lewandowski nije uspio pronaći put do mreže te ga je Aubameyang pretekao na listi najboljih strijelaca. Kroz čitavu sezonu Lewandowski je bio na prvom mjestu ali na kraju mu je laskava titula izmakla. a za to je okrivio svoje saigrače.

[su_bet365_live_koeficijenti]

“Više me ne boli, prošlo je, ali na početku me je veoma boljelo. Možda zato što nisam bio zadovoljan načinom na koji mi je ekipa pomagala. Odmah nakon završetka zadnje utakmice osjećao sam bijes. Razočaran sam bio svojom ekipom, takav osjećaj sam imao.” – rekao je Lewandowski za poljske medije. On se trenutno priprema za reprezentativni meč Poljske protiv Rumunije nakon kojeg slijedi zasluženi odmor.

>> Harry Kane objasnio što mora učiniti da bi osvojio Zlatnu loptu

Lewandowski nije uspio postići pogodak protiv tada već otpisan Damstada i Freiburga, gdje su Bavarci visoko slavili rezultatom 4-1 na utakmici gdje su se oprostili Philipp Lahm i Xabi Alonso. Lewandowskog je koliko toliko “umirila” nagrada za najboljeg nogometaša Bundeslige po ozboru profesionalnih nogometaša, gdje je poljak ubjedljivo slavio.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!