NaslovnicaVijestiLewandowski otkrio hoće li igrati protiv Celtica u Ligi prvaka

Lewandowski otkrio hoće li igrati protiv Celtica u Ligi prvaka

Lewandowski otkrio hoće li igrati protiv Celtica u Ligi prvaka

Robert Lewandowski zaradio je ozljedu u susretu protiv Leipziga, a Poljak se nada da će biti spreman za sljedeću utakmicu protiv Celtica u Ligi prvaka, unatoč ozljedi koje je zaradio protiv Leipziga. Bayern će u utorak igrati sljedeću utakmicu protiv Celtica u Glasgowu u četvrtom krugu grupa Lige prvaka.

“Za mene je Glasgow jednako važan kao i sljedeća utakmica Bundeslige protiv Borussije Dortmund. Moramo pobijediti-“, rekao je Lewandowski za njemački Bild. Jučer je Bayern pobijedio Leipzig i Lewa je napustio 45. minuti teren.

[su_cashout]

“Nisam želio riskirati u subotu, osjetio sam kao da je grč. Nije loše. Ova sezona je zaista bila jako teška za mene. Igrao sam i za Bayern i za Poljsku svaka tri dana. Nijedan igrač ne može igrati 90 minuta na svakoj utakmici, ali u ovom trenutku nema druge mogućnosti. Nemamo rezerva na mom mjestu u Bayernu.”, rekao je Levandovski.

Napadač, Kingsley Coman, ozlijeđen je, za kojeg je trener Bayera rekao kako se nada da će biti spreman za utakmicu protiv Celtica.

“Kingsley ima problema s mišićima koljena i bedra, nisam htio riskirati, nadam se da će moći igrati protiv Celtica”, rekao je Heynckes.

Na utakmici protiv Leipziga, napadači Thomas Muller i Frank Riberi nisu igrali zbog ozljede, a Lewandowski je zamijenjen. Bayern će u utorak igrati sljedeću utakmicu protiv Celtica u Glasgowu u četvrtom krugu grupa Lige prvaka. Momčad iz Münchena nalazi se na drugom mjestu grupe B sa šest bodova, dok je Celtic treći sa tri poena.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!