NaslovnicaVijestiLionel Messi danas napunio 30 godina!

Lionel Messi danas napunio 30 godina!

Jedni tvrde da je najbolji nogometaš svijeta svih vremena, drugi smatraju da nije ni broj jedan današnjice zbog Cristiana Ronalda, ali Lionelu Messiju svatko mora se divi zbog onoga što je učinio u prva tri desetljeća života. Golgeter Barcelone i argentinske reprezentacije danas (rođen 24. lipnja 1987) je proslavio 30. rođendan, a umjesto svjećica mogao je i da zabode svoje trofeje na tortu, jer ih je upravo toliko osvojio.

30 godina

Od 16. listopada 2004. kada je debitirao za seniorsku momčad Katalonaca do danas, oborio je brojne rekorde, dovodio do očaja protivničke golmane i obrambene igrače, marljivo skupljao pehare. Postigao je 565 golova u svim natjecanjima, sa Barçom je pokorio Španjolsku, Europu, svijet, i to više puta.

[su_live_koeficijenti]

Osim čudesnog nogometnog znanja, ono što izdvaja Mesija od većine zvijezda najpopularnijeg sporta je – skromnost. Prije nekoliko dana su ga novinari pitali što za njega znači 30. rođendan, a on je odgovorio:

“To znači da sam rođen točno prije 30 godina.”

Ivica Olić završio nogometnu karijeru

Navijači Uniteda bijesni zbog transfera Harropa u Preston

Zasad, osam puta je bio prvak Španjolske, četiri puta je osvajao Ligu prvaka, tri puta SP za klubove, a karijera mu još nije ni blizu kraja i granice će samo micati. I na privatnom planu Messi je sretan. Sa dugogodišnjom partnericom Antonellom Roccuzzom ima dva sina, Thiaga i Matea, a ljubav će okruniti vjenčanjem 30. lipnja.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!