NaslovnicaVijestiIvica Olić završio nogometnu karijeru

Ivica Olić završio nogometnu karijeru

Ivica Olić završio nogometnu karijeru

Bivši nogometni reprezentativac Hrvatske Ivica Olić priopćio je da je odlučio završiti igračku karijeru. Olić je odlazak u igračku mirovinu najavio u razgovoru za njemački Bild.

olić završio

“Spreman sam objesim kopačke o klin. Mislim da mogu napustiti nogomet čiste savjesti. Sretan sam, zabavljao s sam se, imao sam puno uspjeha i mogu reći da sam davao sve na treningu i utakmicama. Za mene je bio san igrati na visokoj razini tako dugo “, rekao je Olić, prenosi Hina.

Olić je posljednju sezonu proveo u dresu Münchena 1860 koji je nakon drame dodatnih kvalifikacija ispao iz druge u treću njemačku ligu.

[su_watch_live_football]

“Žao mi je što odlazim kada je klub ispao u treću ligu. Volim ovaj tradicionalni klub, ali u njemu postoje problemi već duže vrijeme.”, rekao je Olić. Olić je rekao da će ostati u nogometu, ali da još nije odlučio na kojoj funkciji. “Za početak krenut ću u proces dobivanja trenerskih licenci.” najavio je.

Odustaju od zatvorske kazne: Tužilaštvo će Messija novčano kazniti
Manchester United dovodi pojačanje iz Chelseaja!
Borussia spremna da razmotri ponude za Aubameyanga
Luka Modrić u novom problemu!

Ivica Olić (37) je karijeru počeo u Marsoniji 1996. godine. Nakon Marsonije prešao je u Herthu, pa se vratio u Marsoniju, a potom je igrao za Zagreb u čijem dresu je 2002. slavio u hrvatskom prvenstvu.

Jednu sezonu je proveo u zagrebačkom Dinamu, a potom je preselio u moskovski CSKA. U Moskvi je osvojio tri ruske titule prvaka, ali i Kup Uefe 2005. Iz Moskve je preselio u Njemačku gdje je igrao za HSV, Bayern iz Münchena, Wolfsburg i Munchen 1860. U karijeri je ukupno osvojio 13 trofeja, a u dresu Bayerna je dva puta poražen u finalima Lige prvaka. Za reprezentaciju Hrvatske je igrao od 2002. do 2015. godine upisavši 104 nastupa i postigavši ​​20 golova.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!