NaslovnicaVijestiBorussia spremna da razmotri ponude za Aubameyanga

Borussia spremna da razmotri ponude za Aubameyanga

Borussia iz Dortmunda pozvala je najveće i najbogatije europske klubove da pošalju ponude za najboljeg strijelca “milijunaša” Pierrea-Emericka Aubameyanga.

ponude

Sportski direktor Borussije Hans-Joachim Watzke istaknuo je spremnost da pregovara sa zainteresiranim kupcima poput Manchester Cityja, PSG, Real Madrida i Manchester Uniteda.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Saslušaćemo sve ponude kada stignu, do sada nije bila nijedna zvanična. Hoćemo izraziti zahvalnost Aubameyangu i da mu izađemo mu u susret”, rekao je Watzke.

Antonio Conte sprema ponudu od 115 miliona eura za dvije zvijezde Juventusa

Manchester United poslao ponudu za igrača Barcelone: Katalonski klub odbio iz jednog razloga

Diego Costa otkrio ime kluba u kojem želi nastaviti karijeru

Kada bi Ronaldo prešao u ovaj europski klub mogao bi zarađivati 200 milijuna eura godišnje

Aubameyangu ugovor s Borussijom ističe 2020. godine, ali je klub spreman da ga pusti ovog ljeta za iznos od 70 milijuna eura.

Hitronogi nogometaš iza sebe ima još jednu odličnu sezonu, pošto je postigao 31 gol u Bundesligi i došao do titule najboljeg strijelca. U Dortmund je stigao 2013. godine u transferu vrijednom 13 milijuna eura, iz  francuskog St. Etiennea, koji ga je otkupio od Milana, nakon epizoda na pozajmicama u Dijonu, Lilleu i Monacu. U dosadašnjih 189 nastupa za Borussiju, 120 puta je tresao mrežu. Od 2009. član je reprezentacije Gabona.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!