NaslovnicaVijestiDiego Costa otkrio ime kluba u kojem želi nastaviti karijeru

Diego Costa otkrio ime kluba u kojem želi nastaviti karijeru

Diego Costa otkrio ime kluba u kojem želi nastaviti karijeru! Nakon što je postalo jasno da Antonio Conte u narednoj sezoni neće računati na španskog napadača, kojeg je o toj odluci obavjestio putem SMS poruke, Diego Costa i njegov agenta užurbano rade na pronalasku novog kluba. Diego Costa je svom agentu i upravi Atletico Madrida rekao da se želi vratiti u svoj prijašnji klub.

Diego Costa otkrio ime kluba u kojem želi nastaviti karijeru

Sky Sports prenosi vijest da je Diego Costa odlučio gdje će nastaviti svoju nogometnu karijeru, nakon što je dobio obavjest iz Chelseaja da ne računaju na njegove usluge u narednoj sezoni. Španjolac brazilskih korijena je već u januaru bio na pragu prelaska u Kinesku ligu, gdje bi postao najplaćeniji nogometaš na svijetu no ipak je ostao u Chelseaju do kraja sezone ali sada je izvjesno da će napustiti Stamford Bridge jer na njega londončani više ne računaju.

[su_live_koeficijenti]

Costa se želi vratiti u Atletico koji zbog kazne UEFA-e ovo ljetno ne smije dovoditi odnosno registrovati nove igrače. Costa je naime svoju želju već saopštio čelnicima madridskog kluba, samo ostaje pitanje kako će uspesti da izvede cjelokupneksperiment, jer do januara ne bi mogao nastupati za Atletico. To bi moglo predstavljati problem, jer je Svjetsko prvenstvo na rasporedu iduće godine, te ga Costa želi dočekati spreman. Postoji opcija da ga Atletico Madrid do januara posudi, te da ga vrate kada im istekne suspenzija.

>> Kako Arsenal kontroliše budućnost Roberta Lewandowskog?

Costa je u Chelsea stigao upravo iz Atletica prije tri godine, za 32 miliona engleskih funti. Ove sezone je bio najbolji strijelac ekipe, ali izgleda da se ne uklapa u koncept koji preferira Antonio Conte.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!