NaslovnicaVijestiLionel Messi i Neymar izrazili želju za novim pojačanjem: Barcelona odmah reagovala...

Lionel Messi i Neymar izrazili želju za novim pojačanjem: Barcelona odmah reagovala i ponudila 45 milijuna eura

Lionel Messi i Neymar izrazili želju za novim pojačanjem. Barcelona odmah reagovala i ponudila 45 milijuna eura. Barceloni su potrebna velika pojačanja nakon što je prošla sezona bila pomalo razočaravajuća, a Lionel Messi i Neymar su rekli klubu koji im je igrač potreban.

Lionel Messi

Nakon što su ispali od Juventusa u Ligi prvaka, Barcelona nije uspjela da osvoji La Ligu, gdje su se borili do posljednjeg dana sa Real Madridom.

Klub je spasio svoju sezonu tako što je osvojio Kup Kralja, iako je njihova sezona bila slaba prema njihovim standardima.

Nakon imenovanja Ernesta Valverdea, istaknuo je nekoliko igrača koje želi dovesti na Nou Camp.

[su_no1forfootball]

Od Marco Verrattija do Hector Bellerina. Iako se čini da su njegova dva igrača identificirala novo pojačanje koje treba potpisati pod svaku cijenu.

U izvješćima se navodi da Lionel Messi i Neymar navodno žele da klub potpiše Spursovog Dele Allija.

Iako je Barcelona na rubu okončanja dogovora za Benficinog visoko rangiranog braniča Nelsona Semeda, klub nije uspio da dovede neko zvučno pojačanje.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Katalonci su izrazili svoju želju da potpišu Liverpoolovog Philippea Coutinha i Dortmundovog Ousmane Dembelea.

No, Messi i Neymar žele da im se pridruži engleski veznjak. 21-godišnjak je odlično igrao za Spurse prošle sezone u kojoj su završili odmah iza Chelseaja na drugoj poziciji u Premier ligi.

Ali je na svim natjecanjima iz veznog reda postigao 22 gola u 50 utakmica, što je zaista impresivno i time je privukao mnogo interesa drugih velikana.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!