NaslovnicaVijestiLista od pet igrača koje Jurgen Klopp namjerava dovesti u Liverpool ovog...

Lista od pet igrača koje Jurgen Klopp namjerava dovesti u Liverpool ovog ljeta

Lista od pet igrača koje Jurgen Klopp namjerava dovesti u Liverpool ovog ljeta. Liverpool će saznati jesu li u nedelju imali pristojnu ili razočaravajuću sezonu.

Lista od pet

Pobjeda nad Middlesbroughom će potvrditi kvalifikaciju u Ligu prvaka – čak i ako je to samo za play-off, ako završe na četvrtoj poziciji.

Ipak, ako ne uspiju pobijediti ekipu koja je već ispala, mogli bi ispasti iz prva četiri i dopustiti Arsenalu da ih prestigne.

I ako budu na četvrtom ili petom mjestu, to bi moglo imati veliki utjecaj na njihova pojačanja ovog ljeta.

Kvalifikacije za europska natjecanja donosi dodatni novac, dok će to privući i neka velika imena u njihovu ekipu.

[su_euro_soccer_bonus]

Unatoč tome, čini se da je Jurgen Klopp već pronašao igrače koje želi potpisati ovog ljeta.

Independent vjeruje da Nijemac želi potpisati pet igrača u narednim mjesecima.

Evo kojih pet igrača Jurgen Klopp želi dovesti.

Ryan Sasegnon

Liverpool je uvjeren da će dovesti visoko rangiranog 16-godišnjaka iz Fulhama za oko 15 milijuna funti. Unatoč konkurenciji Chelseaja, Arsenala i Manchester Cityja. Klopp vjeruje da može postići dogovor.

Timo Werner

S Danielom Sturridgeom čija budućnost je neizvjesna na Anfieldu i Divock Origijem koji ne uspijeva dosljedno da impresionira Jurgen Kloppa, Nijemac želi dodati još jednog napadača u svoje redove. On je postigao 21 gol u 31 utakmici u Bundesligi za RB Leipzig ove sezone i već je nastupio za Njemačku.

[su_bet365_watch_live_football_mali]

Naby Keita

Naby Keita je također impresionirao u Leipzigu ove sezone. S kontinuiranim ozljedama Jordana Hendersona i budućnosti Lucasa Leive koja je neizvjesna, Jurgen Kloppu će biti potreban još jedan vezni igrač.

Andrew Robertson

Prošli tjedan smo pisali o tome kako je Liverpool već postigao dogovor sa Andrewom Robertsonom. On je ispao sa Hull Cityjem iz Premiershipa prošlog tjedna i vjerojatno se neće vratiti u Championship sa njima.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Virgil Van Dijk

Vjerojatno je igrač koji bi od ove petorice najviše koštao, dok Southampton traži oko 60 milijuna funti. Untaoč tomu, Liverpool ga i dalje želi – iako se boje da bi mogao otići u Chelsea.

Također pročitajte: Četiri velika problema sa kojima će se Antonio Conte susresti u Chelseaju sljedeće sezone

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!