NaslovnicaVijestiLlorente otkrio zašto je izabrao Tottenham ispred Chelseaja! Razlog - BIZARAN!

Llorente otkrio zašto je izabrao Tottenham ispred Chelseaja! Razlog – BIZARAN!

Llorente otkrio zašto je izabrao Tottenham ispred Chelseaja! Razlog – BIZARAN! Fernando Llorente, koji je zamijenio dres Swanseaja u zadnjim trenucima ljetnog transfer roka za dres Tottenhama, pripisao je zasluge za transfer Mauriciu Pochettinu.

Llorente otkrio zašto je izabrao Tottenham

32-godišnji španjolski napadač Fernando Llorente je rekao za IB Times da je vrlo zadovoljan raspletom transfer roka u zadnjim satima: „Sve je super prošlo, ja sam vrlo sretan, Tottenham je nevjerovatan klub sa sjanim navijačima. Također želim dodati svoj doprinos, postići puno golova i pomoći ekipi koliko god budem mogao. ”

>> Carlo Ancelotti napušta klupu Bayerna? Uprava već ima spremnu zamjenu!

Tottenham, koji Llorenta ispred nosa ukrao gradskom rivalu Chelseaju, je po mišljenu Llorente na pravom putu da u budućnosti osvoji mnoštvo trofeja: „Tottenhamov projekt je impresivan. Rade dobar posao tijekom zadnjih godina i mislim da pripadam ovom timu. Mogu im pomoći.”

Otkrio je ko je najzaslužnijij što je na kraju završio u Tottenhamu a ne u Chelseaju:  „Pochettino me nazvao u posljednjih nekoliko minuta i uvjerio me da potpiše. Sve sam dogovorio sa Chelseajom ali sam ih odbio, ali takav je nogometni biznis. Pochettino je odigrao veliku ulogu u mojoj odluci, ja ga znam od vremena kada je igrao u Španjolskoj i otvoreno mogu reći da je on najzaslužniji što sam ovdje. Iz trenersko stožera Chelseaja me niko nije kontaktirao i to je razlog što sam ih odbio. ”

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!