NaslovnicaVijestiLuis Enrique imenovao dva igrača Barcelone koji su krivi za njegov odlazak

Luis Enrique imenovao dva igrača Barcelone koji su krivi za njegov odlazak

Luis Enrique imenovao dva igrača Barcelone koji su krivi za njegov odlazak. Dok je pobjeda u finalu Kupa Kralja bila način na koji je Luis Enrique napustio Barcelonu, ovo će ipak biti jedna neuspješna sezona za njih.

Luis Enrique imenovao

Pobjeda na Vicente Calderonu u subotu, zahvaljujući Lionel Messiju, Neymaru i Paco Alcaceru znači da je takozvani ‘Lucho’ završio trogodišnju vladavinu sa ukupno devet trofeja.

Ali način na koji su izgubili La Ligu je bio razočaravajući, a izvještaji iz Španjolske kažu da je Enrique vjerovao da su njegova velika ‘oružja’, Messi i Neymar, odigrali ključnu ulogu u njegovom odlasku.

Diario Go izvijestio je da su ova dva pomenuta igrača razgovarali sa šefovima kluba i jasno je da su osjetili potrebu da se naprave neke promjene.

[su_finale_lige_prvaka_300x250]
Navodno je to mišljenje podijeljeno sa ostatkom igrača Barcelone, a Enrique smatra da bi njihova sezona mogla biti puno lakša da je dobio potpunu podršku svoje momčadi.

U međuvremenu, Barcelona je objavila svog novog menadžera.

Također pročitajte: Roland Garros: Listić dana – Utorak

Prestižnu poziciju je dobio 53-godišnji Ernesto Valverde, koji je 1988. godine proživio dvije godine kao igrač na Camp Nou.

Postigao je osam golova u 22 utakmice prije nego što se preselio u Real Mallorcu 1997. godine.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!