NaslovnicaVijestiLuis Figo dobio novi posao u UEFA-i

Luis Figo dobio novi posao u UEFA-i

Luis Figo dobio novi posao u UEFA-i

Legendarni portugalski nogometaš Luis Figo dobio je posao u Europskoj nogometnoj uniji (UEFA), objavila je ta nogometna organizacija na svojim službenim stranicama. Figo će se baviti brojnim aktivnostima kroz tehničke aspekte, pravilima same igre, ali i sveukupnu atraktivnost sporta. Također, Figo će biti jedan od UEFA-inih veleposlanika.

novi posao

“Otkako sam upoznao predsjednika Aleksandera Čeferina, shvatio sam koliko voli nogomet i svoj posao. Vrlo je ozbiljan u onome što radi i hvala mu na ukazanoj prilici. Kada sam 1990. godine počeo se profesionalno baviti nogometom, nisam sanjao da ću jednog dana raditi u UEFA-i sa samim predsjednikom.”, rekao je Figo.

[su_no1forfootball]

Figo je odigrao 127 utakmica za portugalsku reprezentaciju i postigao 32 gola. U dresu nacionalne selekcije, osvojio je drugo mjesto na Europskom prvenstvu 2004. godine.

Igrao je za Sporting, Barcelonu, Real Madridu i Inter, osvojivši ukupno 22 trofeja. Četverostruki je šampion Španjolske, četiri puta prvak Italije, a sa Realom je osvojio Ligu prvaka (2002) i Kup pobjednika kupova sa Barcelonom (1997).

“Figo je bio fantastičan nogometaš, pravi uzor na terenu, ali i izvan njega. Njegovo veliko iskustvo bit će vrijedno našem timu u UEFA-i.”, rekao je predsjednik UEFA-e Aleksandar Čeferin.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!