NaslovnicaVijestiLuis Suarez imenovao igrača Real Madrida sa kojim bi volio igrati

Luis Suarez imenovao igrača Real Madrida sa kojim bi volio igrati

Luis Suarez imenovao igrača Real Madrida sa kojim bi volio igrati. Prelazak iz Real Madrida u Barcelonu je vrlo rijetka pojava u nogometu, ali oni koji su prešli su se pokazali kao uspješni igrači.

Luis Suarez imenovao

Posljednji igrač koji je prešao izravno iz Real Madrida u Barcelonu je bio Luis Enrique 1996. godine, dok su se Luis Figo i Javier Saviola preselili u suprotnom smjeru.

Igranje za bilo koji od ova dva kluba je san za svakog igrača u svjetskom nogometu, ali kada direktno pređete iz jednog u drugi klub je zaista izazovno za svakog igrača, jer će kasnije biti vjerojatno izviždan na svakom međusobnom susretu ova dva kluba.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Ipak, to ne znači da se Real Madrid i Barcelona ne dive igračima međusobno s vremena na vrijeme.

Tom prigodom, napdač Luis Suarez je javno priznao svoje poštovanje prema Real Madridovom plejmejkeru Iscu i sa španjolskim reprezentativcom koji nije baš u regularnih 11 u Real Madridu, nagađanja mogu da počnu.

“Naravno da bih volio imati Isca kao suigrača, svi dobri igrači su dobrodošli u naš tim”, rekao je Suarez.

[su_euro_soccer_bonus]

“Isco posjeduje nevjerojatan talenat, ali sada je pod ugovorom u Realu.”

“Moramo pričekati i vidjeti što će se dogoditi. Ako on ne potpiše produljenje ugovora, onda možemo razgovarati.”

Bilo je dosta nagađanja u vezi budućnosti Isca i Barcelona je među zainteresovanim za njegove usluge, kada njegov ugovor istekne, što će se desiti tek 2018. godine.

Suarezovi komentari su samo dodali ulje na vatru.

Govoreći o urugvajskom napadaču, Arsenalov menadžer Arsene Wenger ga je opet spominjao u svojim najnovijim komentarima i neuspjele ponude za Suareza prije nego što se preselio u Barcelonu.

Wayne Rooney odlučio: Na ljeto napušta United i odriče se pola svoje plate samo da bi ostao u Premier ligi

“Imali smo dogovor sa igračem”, rekao je Wenger. “Možete ga pitati.”

“Uvjeren sam da je htio da nam se pridruži, a zatim su ga prodali. Držali su ga još jednu godinu, poboljšali njegov ugovor i obećali mu da će ga prodati u klub u inozemstvu.”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!