NaslovnicaVijestiLyon će dozvoliti Lacazetteu da se preseli u London, ali pod jednim...

Lyon će dozvoliti Lacazetteu da se preseli u London, ali pod jednim uvjetom!

Lyon će dozvoliti Lacazetteu da se preseli u London, ali pod jednim uvjetom! Mnogo je pritiska na Arsenalu ovog ljeta. Topnici su se kockali sa produljenjem ugovora Arsenu Wengeru, unatoč tome što je završio izvan prva četiri po prvi put u 20 godina, a njihovi rivali troše velike novce.

Lyon će dozvoliti

Nitko nije sasvim siguran gdje gdje je krenuo klub iz sjevernog Londona. Ono što je sigurno, naizgled nužnost savijanja finansijskog mišića u prijelaznom roku. Osim toga, bez Lige prvaka, novac bi možda morao razgovarati za Wengera i kompaniju.

Međutim, oni su se obratili navijačima i već su pokazali svoju namjeru ovog ljeta.

Ponudili su zadivljujućih 88.5 milijuna funti za Monacovo čudo od djeteta Kylian Mbappea. Iako je odbijena ponuda, pristup je uklonio sve sumnje u Wengera ovog ljeta o kupnji i prodaji.

[su_euro_soccer_bonus]

Nadalje, Topnici će možda morati nastaviti sa istaknutim ponudama ako žele osigurati neke od svojih transfer meta ovog ljeta. To je izuzentno jasno u slučaju Alexandre Lacazettea posebno.

Arsenal i West Ham United su prošlog ljeta jurili za Francuzom, ali napadač je ostao lojalan Lyonu. Ipak, naširoko se vjeruje da je francuski klub konačno razmotrio da ga pusti ovo ljeto.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Uostalom, prelazak u Atletico Madrid činio se kao formalnost prije nego što je Simeoneova ekipa stavljena pod zabranu transfera koju je potvrdio Arbitražni sud za Sport.

Slijedom toga, Wengerova ekipa je ponovo krenula po svog napadača i Lyon će im dopustiti da ga odvedu, pod jednim uvjetom.

Prema Telegraphu, Lyon će prihvatiti ponudu za Lacazettea, ako njihova početna cijena za njega bude 48.7 milijuna funti, kao i dodaci u iznosu od 10.6 milijuna funti.

Također pročitajte: Završen drugi najveći transfer u povijesti nogometa: Manchester United doveo pojačanje od 70 milijuna eura

Ipak, između Arsenala i Lyona dogodili su se novi razgovori, pa se čini da Topnici nisu potpuno razočarani takvom naknadom. Osim toga, 26-godišnjak je u ovoj sezoni prikupio ne manje od 37 golova u 45 nastupa.

Štoviše, on će igrati za Francusku u nadolazećoj prijateljskoj utakmici protiv Engleske. Ovo će biti njegovo predstavljanje navijačima iz Premier lige i on bi mogao pokazati što se može očekivati od njega.

Ako ništa drugo, bez obzira na uspjeh ili neuspjeh u budućnosti, takav potpis bi mogao olakšati slomljenu fanbazu u Arsenalu.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!