NaslovnicaVijestiManchester City zaradio 800.000 eura od Barcelonine pobjede protiv Getafea

Manchester City zaradio 800.000 eura od Barcelonine pobjede protiv Getafea

Kakav dan za Manchester City jučer. Ekipa Pep Guardiole je ostvarila impresivnu pobjedu protiv Watforda (6-0), a njihovi rivali su ispustili bodove, dok su također zaradili i 800.000 eura od Barcelone.

Manchester City zaradio

Prošle sezone City je svoju godinu započeo sa 10 pobjeda za redom i svi su bili uzbuđeni zbog toga, ali njihova se forma pogoršala i na kraju su završili na trećem mjestu. Ove su sezone već ispustili neke bodove, ali stvari idu na bolje.

Pep Guardiola je ove sezone napravio još jaču napadačku ekipu, a to se pokazalo prošli tjedan kada su pobijedili Feyenoorda sa 4-0 u Ligi prvaka, sa petoricom u napadačkoj liniji, De Bruyneom, Silvom, Bernardo Silvom, Jesusom i Augerom.

U subotu su bili još bolji protiv Watforda su ostvarili pobjedu od 6-0 i time se popeli na vrh tabele. Prije utakmice, obje ekipe su znale da će ih pobjeda odvesti na vrh, ali City je bio previše dobar od samog početka i Watford nije imao šanse.

[su_live_koeficijenti]

No, Cityjev dan je postao još bolji, kako je izvjestio Goal, oni su zaradili 800.000 eura od Barcelonine utakmice, gdje je njihov bivši mladi igrač Denis Suarez napravio 40 nastup za ekipa iz La Lige.

To je sve zbog dogovora koji ga je vratio u Španjolsku 2013. godine i u njemu je bila uključena klauzula koja znači da za svakih 10 utakmica koje odigra, do 100 utakmica, ekipa La Lige će dugovati Cityju 720.000 funti.

Katalonci su u početku platili samo 3.2 milijuna eura kako bi ga potpisali od Cityja i do sad su platili 6.4 milijuna eura, ali ta se naknada mogla povećati za 4.8 milijuna eura ako 23. godišnjak odigra još 60 utakmica.

[su_watch_live_football]

Barceloni to vjerojatno neće smetati, ako igrač bude postizao važne golove kao što je to jučer uradio. Španjolac je ušao kao zamjena u drugom poluvremenu postigao gol za izjednačenje protiv Getafea prije nego što je Paulinho postigao vrlo kasni gol za pobjedu.

Za City je ovo pristojan novac za koji nisu morali raditi nikakav posao.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!