NaslovnicaVijestiManchester United doveo svoje prvo pojačanje ovog ljeta? Da li je ovo...

Manchester United doveo svoje prvo pojačanje ovog ljeta? Da li je ovo pravi potez Jose Mourinha?

Manchester United doveo svoje prvo pojačanje ovog ljeta? Da li je ovo pravi potez Jose Mourinha? Manchester Unitedu su se prošlog ljeta izrugivali kada su potrošili 89 milijuna funti na igrača koji je ostavio Old Trafford gotovo četiri godine ranije.

Manchester United doveo

Međutim, nakon onoga što je postigao tijekom četiri godišnja doba u Juventusu, United je ostao bez izbora osim da obori svjetski rekord kako bi vratio Paul Pogbu.

Unatoč kritikama od strane autsajdera, United se nije zabrinjavao. Sve što je bilo važno svima koji su povezani sa klubom bilo je da su stekli usluge najbolje mladog veznjaka na svijetu.

Nakon završetka na šestom mjestu u Premier ligi ove sezone, što je potvrđeno Arsenalovom pobjedom od 2-0 nad Sunderlandom u utorak – očekuje se da će Jose Mourinho ojačati svoju momčad na više mjesto ovog ljeta.

[su_euro_soccer_bonus]

Na vrhu dnevnog reda je novi napadač. Antoine Griezmann se smatra Mourinhovim prvim ciljem, iako je još puno posla da bi se to dogodilo. U međuvremenu, James Rodriguez vjerojatno neće završiti na Old Traffordu. Iako Real Madrid želi prodati Kolumbijca, novi ofanzivni vezni nije prioritet za Mourinha.

Osim novog strijelca (potencijalno Griezmanna, ali eventualno Romelu Lukakua ili Andrea Belottija), United je također na tržištu u potrazi za obrambenim igračem.

I čini se da je njihova potraga već gotova.

Prema Daily Mailu, United je postavljen da replicira prošlogodišnju aktivnost i potroši ogromnu svotu novca na igrača koji je prije bio na knjigama na Old Traffordu.

[su_bet365__1m_spectacular]

Burnleyov branič Michael Keane će kako mediji navode uskoro potpisati ugovor sa Crvenim đavolim u iznosu od 25 milijuna funti.

Louis van Gaal je dopustio braniču, koji sada ima 24 godine, da napusti United za samo 2 milijuna funti u siječnju 2015. godine.

Ali United je uključio 25 % prodajne klauzule, što znači da će oni platiti manje novca za Keanea u odnosu na druge ekipe koje se uključe u utrku za njegov potpis.

Također pročitajte: Četiri velika problema sa kojima će se Antonio Conte susresti u Chelseaju sljedeće sezone

Očekuje se da će Keane, koji se prvi put pridružio Crvenim đavolima sa 11 godina, biti plaćen 25.000 eura tjedno nakon što će ponovo raditi za svoje bivše poslodavce.

Njegov povratak bi mogao navesti kraj karijere Chris Smallinga na Old Traffordu. Engleski internacionalac je navodno razočaran životom pod Jose Mourinhom nakon što je portugalski taktičar u više navrata kritikovao Smallinga u javnosti.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!