NaslovnicaVijestiManchester United najskuplji europski nogometni klub

Manchester United najskuplji europski nogometni klub

Manchester United najskuplji je nogometni klub u Europi, a njegova vrijednost je 2016. godine prešla tri milijarde eura pokazala su istraživanja nizozemske revizorske kuće KPMG. U studiji koju je obavila tvrtka KPMG obuhvaćene su financije 39 klubova zasnovane na njihovoj popularnosti, prihodima u sezonama 2014-2015 i 2015-2016 i uspjehu u europskim natjecanjima, kao i još nekim parametrima među kojima su dug i vrijednost imovine.

nogometni klub

Vrijednost Manchester Uniteda u prošloj godini iznosila 3,095 milijardi eura. Real Madrid je drugi sa 2,976 milijardi, a Barcelona je treća sa 2,765 milijardi.

Unatoč dvjema razočaravajućim sezonama od 2014. do 2016. godine, United je osvojio više novca nego bilo koji drugi klub na svijetu, ali ima i više od pola milijarde eura druga. Četvrti je Bayern iz Münchena čija je vrijednost 2,445 milijarde eura, Manchester City je peti sa 1,979 milijardi, a zatim slijedi Arsenal sa 1,956 milijardi eura. PSG je ispao iz top 10, i nalazi se na 11. mjestu sa 998 milijuna eura.

[su_finale_lige_prvaka_468x60]

>>Roland Garros: Listić dana – četvrtak

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!