NaslovnicaVijestiManchester United napravio konačnu odluku o budućnosti Zlatana Ibrahimovića

Manchester United napravio konačnu odluku o budućnosti Zlatana Ibrahimovića

Manchester United napravio konačnu odluku od budućnosti Zlatana Ibrahimovića. Najgori strahovi Manchester Uniteda i Zlatana Ibrahimovića potvrđeni su u subotu kada je klub izjavio i objasnio opseg ozljede koljena.

Manchester United napravio

“Detaljne istrage o ozljedama koje su pretrpjeli Marcos Rojo i Zlatan Ibrahimović u četvrtak u utakmici Europske lige s Anderlechtom potvrdili su značajnu ozljedu ligamenata u oba igrača koja će zahtijevati stručna mišljenja tijekom narednih dana.”

“Procjene vremena do potpunog oporavka bit će moguće tek kada se na konzultacijama odluči konačni plan liječenja.”

Ibrahimović će navodno biti najmanje devet mjeseci s rupturiranim ligamentima koljena i posjetit će stručnjaka za koljenau americi.

[su_euro_soccer_bonus]

Dr. Freddie H Fu, ortopedski kirurg u Pittsburghu, smatra se najboljom osobom za posao kao lider u području rekonstrukcije prednjeg križnog ligamenta.

Sumnja sada okružuje Ibrahimovićevu budućnost na Old Traffordu, unatoč činjenici da je prošlog ljeta potpisao jednogodišnji ugovor s mogućnošću produženja.

Međutim, prema Mirroru, United je donio konačnu odluku.

Dok su Crveni đavoli obećali da će Zlatanu Ibrahimoviću pružiti potpunu medicinsku podršku kako bi spasili njegovu karijeru, neće mu ponuditi još jednu godinu ugovora.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Ukratko, povukli su mogućnost produžavanja ugovora i Ibrahimović će napustiti United na kraju sezone.

“Zlatan će dobiti podršku kluba tijekom rehabilitacije”, rekao je izvor. “Ako će mu to pomoći nakon posljednjih nekoliko mjeseci njegova ugovora onda će se to i dogoditi.”

Potvrda da je završena Ibrahimovićeva karijera u Unitedu će doći kao tužne vijesti za navijače koji su u posljednjih osam mjeseci obožavali švedskog napadača.

Također pročitajteReal Madrid v Barcelona: Barcelona nesretna zbog izbora sudije koji će dijeliti pravdu u El Clasicu

Njegovih 28 golova na svim natjecanjima pomogli su Unitedu da osvoji EFL kup, da dođu do polufinala Europske lige i ostanu unutar dodirne udaljenosti od prva četiri u Premier ligi.

Sada je sve do Marcus Rashforda i Anthony Martiala, a to će biti velika odgovornost za njih. Čak bi mogao uskočiti i Wayne Rooney.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!