NaslovnicaVijestiMandžukiću nude 5 miliona eura po sezoni

Mandžukiću nude 5 miliona eura po sezoni

Mandžukiću nude 5 miliona eura po sezoni! Mario Mandžukić iza sebe ima jednu od najboljih sezona u karijeri. Ustalio se je u početnu postavu Juventusa, igra fenomenalno na poziciji koja za njega nije prirodna i Juventus ga želi zadržati u svojoj ekipi, iako na početku sezone nije tako izgledalo.

Mandžukiću nude 5 miliona eura

Italijanski sportski list, Tuttosport prenosi vijest da će hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić ostati u Juventusu. Na početku sezone svi su bili uvjereni da Mario napušta Juventus, posebno nakon što je izgubio mjesto u vrhu napada zbog dolaska Gonzala Higuaina. Ali od tada su se stvari znatno promjenile.

[su_bet365_live_koeficijenti]

U novoj formaciji Alegrija, Mandžukić igra na poziciji ofanzivnog lijevog krila, ali poznavajući borbenost i radnu etiku Mandžukića, on u toj formaciji pokriva kompletnu lijevu stranu. Sa njegovim igrama je oduševljen Alegri i on isistira na tome da se Mandžukiću ponudi novi ugovor.

>> Sin iz najpoznatije proslave gola prelazi u Sporting

Bivšem igraču Dinama, Wolfsburga, Bayerna i Atletica, sadašnji ugovor ističe za dvije godine i po sezoni zarađuje 3,5 miliona eura. Novi ugovor bi njegovi plaću povećao na 5 miliona eura, što je sasvim dovoljno da Mario ostane u Juventusu. “Super Mario” je omiljen među navijačima Juventusa koji veoma cijene borbenost i požrtvovanost a još više ga cijeni i voli Max Allegri. Mandžukić je ove sezone za Juventus odigrao ukupno 45 utakmica i pri tome je postigao 9 golova i podijelio još 7 asistencija.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!