NaslovnicaVijestiMark Hughes objasnio zašto se Jose Mourinho nije rukovao sa njim poslije...

Mark Hughes objasnio zašto se Jose Mourinho nije rukovao sa njim poslije utakmice

Mark Hughes objasnio zašto se Jose Mourinho nije rukovao sa njim poslije utakmice. Svjedočili smo jednoj vrlo zanimljivoj utakmici između Jose Mourinhovog Manchester Uniteda i Stoke Cityja jučer. Utakmica je završila sa 2-2 nakon što je ekipa Jose Mourinha preokrenula rezultat u svoju korist nakon što su primili gol.

Mark Hughes objasnio

Portugalac je bio uznemiren nakon Hughesovih pritužbi službeniku tijekom utakmice i pokazao mu nezadovoljstvo tako što se odbio rukovati sa njim.

Domaćini su vodili nekoliko minuta prije poluvremena preko Erica Maxima Choupo-Motinga, ali je Marcus Rashfordu ostalo dovoljno vremena da postigne za izjednačenje prije kraja prvog poluvremena.

[su_bonus]

Romelu Lukaku je postigao gol za vodstvo Crvenih đavola sa svojim petim golom za klub do sada, ali Mourinhova ekipa nije uspjela da zadrži tu prednost, jer je Choupo-Moting postigao gol za izjednačenje.

Ipak, Mourinhovo odbijanje rukovanja sa Hughesom je dominirala naslovnicama.

Niti jedan menadžer nije želio raspravljati o incidentu nakon utakmice, dok je Mourinho čak i otišao sa intervjua sa BBC-om nakon što ga je Steve Wilson pritisnuo o tome.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Radije ne odgovaram na pitanje o rukovanju – to je loše pitanje. Izgleda da je to moja krivica, ali to nije u redu”, rekao je menadžer Manchester Uniteda.

Hughes vjeruje da je njegovo guranje Mourinha, kada je bivši menadžer Chelseaja ušao u njegov tehnički prostor bio glavni razlog zbog kojeg se Mourinho nije želio rukovati sa njim.

“Mislim da sam ga gurnuo, jer je bio u mom tehničkom području i možda se zbog toga nije želio rukovati sa mnom”, rekao je Hughes za Manchester Evening News.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!