NaslovnicaVijestiMauro Icardi se izvinjava navijačima Intera nakon poraza od Sampdorije

Mauro Icardi se izvinjava navijačima Intera nakon poraza od Sampdorije

Kapetan Intera Mauro Iccardi ispričao se navijačima kluba nakon poraza od Sampdorije i rekao je da svi nogometaši u timu imaju povjerenja u trenera Stefana Piolija. Inter je u ponedjeljak navečer izgubio 2:1 od Sampdorije kod kuće, čime je praktično ostao bez šansi da će se plasirati u Ligu prvaka.

nakon poraza

“Ovo je težak poraz, jer nas je usporio u utrci za Ligom prvaka. Nismo bili precizni ispred gola. Imao sam veliku priliku da postignem gol da povedemo 2:1, ali nije utakmica bila loša samo zbog toga. Pali smo u drugom poluvremenu i oni su to iskoristili. Žao nam je što smo razočarali navijače, jer nas je mnogo njih bodrilo. Boljelo je što smo izgubili bodove pred njima.”, rekao je Icardi poslije meča za RAI.

>>Kako je Rangers 2004. godine pokušao dovesti Andres Iniestu i Lionel Messija

Icardi je priznao da je Sampdorija uspjela potisnuti njegov tim, ali nije imao dilemu oko trenera, koji je ekipu preuzeo tijekom sezone, kao ni oko budućnosti kluba.

“Trener? Imamo potpuno povjerenje u Piolija. Napravio je sjajan posao i svi smo svjesni toga. Inter je pravi tim, želim osvajati trofeje s njim, a da bismo uspjeli u tome, moramo raditi i žrtvovati neke stvari. Ako nastavimo da ovako radimo, uradićemo velike stvari.”, rekao je Icardi.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Icardi se ponovno nije našao u sastavu reprezentacije Argentine tijekom reprezentativne akcije, a mediji su nagađali da ga Lionel Messi ne želi u reprezentaciji.

“Ne znam zašto sam izostavljen. Ne razumijem to. Kada dobijem poziv, to će biti nagrada za sve što sam učinio s Interom. Bit ću spreman kada dođe trener koji će me pozvati. Ne znam je li to do trenera ili nekog drugog. Pitajte o tome nekog drugog.”, rekao je Icardi.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!