NaslovnicaVijestiMbappe nagovjestio transfer u Real

Mbappe nagovjestio transfer u Real

Mbappe nagovjestio transfer u Real! Kylian Mbappe, najveće otkrovljenje ove sezone u Evropskom nogometu, rekao je kako će odluku o nastavku karijere donijeti u nekoliko narednih sedmica, ali je i jasno rekao da on nije slobodan nogometaš te da ima klub. On tvrdi da ga Real Madrid prati već dugi niz godina, te da su oni jedini pokazali ozbiljan interes za njega.

Mbappe nagovjestio transfer u Real

Najveće otkrovljenje prošle sezone, 18-godišnji Kilyan Mbappe najtraženiji je igrač u Evropi u ovom trenutku. Transfer rok još nije ni počeo, a za njega su interes pokazali mnogi veliki evropski klubovi. Mladi Francuz je Monacu pomogao da osvoji titulu francuskog prvaka a također je sa klubom igrao i u polufinalu Lige prvaka. On će o svojoj budućnosti odluku donijeti u nekoliko narednih sedmica, kada će biti jasno i poznato gdje će nastaviti karijeru.

[su_bet365_live_koeficijenti]

“Sa familijom idem na zasluženi odmor, gdje ću donijeti odluku o nastavku karijere. Na kraju će se najviše pitati i klub, jer ja nisam slobodan nogometaš i imam validan ugovor.” – rekao je Mbappe za kojeg bi Real Madrid mogao platiti rekordnu svotu novca da bi ga doveli u svoje redove.

>> Iznenadni transfer zvijezde Arsenala: Odlazi za samo 20 milijuna funti?

“Real me želi dovesti još od kad sam imao 14. godina” rekao je Mbappe. On je sinoć odigrao odličnu utakmicu za reprezentaciju Francuske te je bio asistent za gol Ousmane Dembelea.

Za francuski Telefoot, Mbappe je još govorio i o Ligi prvaka: “Osvajanje Lige prvaka je moj najveći san. To je najveeć takmičenje na svijetu i želio bih nekada da ga osvojim a to mogu postići ukoliko nastavim da radim kao što sam do sada radio” – za kraj je rekao Mbappe.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!