NaslovnicaVijestiMega transfer Real Madrida u pripremi: Ponudili igrača Tottenhamu kako bi skupili...

Mega transfer Real Madrida u pripremi: Ponudili igrača Tottenhamu kako bi skupili novac

Mega transfer Real Madrida u pripremi. Ponudili igrača Tottenhamu kako bi skupili novac. Real Madrid i dalje vrši pritisak na AS Monacovou senzaciju Kylian Mbappea, a klub je spreman da proda neke talente kako bi finansirao mega ponudu.

Mega transfer Real Madrida

18-godišnjak je podvrgnut snažnoj transfernoj špekulaciji nakon prošlogodišnjeg heroizma i privlači dosta interesa PSG-a i Arsenala.

Izvješća sugeriraju da španjolski prvaci mogu omogućiti Matu Kovačiću da napusti klub kako bi otvorio put za transfer rekord.

Alvaro Morata i James Rodriguez nisu tražili odlazak sa Bernabeua, pa bi Real Madrid mogao u drugom igraču tražiti da uravnoteži knjige kako bi se stvorilo više sredstava za Mbappea.

Prema London Evening Standardu, Real Madrid razmišlja o prodaji hrvatskog veznog igrača, gdje su počeli da ga nude klubovima širom Europe.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Što naravno uključuje i Spurse. Izvješće nastavlja uplitati ekipu Maruicio Pochettinoa, koji je sada svjestan Kovačićeve dostupnosti, ali njihova stroga politika platne liste bi mogla spriječiti potencijalnu ponudu iz Londona.

Barcelona je također izrazila zanimanje za Kovačića, iako je vrlo malo vjerojatno da će prodati svojim rivalima.

23-godišnjak je došao iz Intera u Real Madrid 2012. godine. Nakon što je impresionirao u talijanskoj Seriji A, Kovačić to nije mogao replicirati u La Ligi.

Također pročitajte: Prvi intervju Romelu Lukakua kao igrača Manchester Uniteda: Belgijanac otkrio zašto je prešao na Old Trafford

Borio se da se probije u ekipu Zinedine Zidanea. Samo 19 utakmica u ligi je započeo prošle sezone i to je dovelo pod sumnju njegovu karijeru u Real Madridu. Iako je htio postati nasljednik Luke Modrića, trenutno su stvari otišle u malo drugačijem smijeru.

“Uvijek sam imao povjerenja u njega i u budućnosti, on će biti vrlo važan igrač za Madrid”, rekao je Modrić za Kovačića.

Unatoč tome što je hvaljen od strane jednog od najboljih veznjaka na svijetu, Kovačić bi mogao ovog ljeta da napusti španjolsku prijestolnicu.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!