NaslovnicaVijestiPrvi intervju Romelu Lukakua kao igrača Manchester Uniteda: Belgijanac otkrio zašto je...

Prvi intervju Romelu Lukakua kao igrača Manchester Uniteda: Belgijanac otkrio zašto je prešao na Old Trafford

Prvi intervju Romelu Lukakua kao igrača Manchester Uniteda. Belgijanac otkrio zašto je prešao na Old Trafford. U svom prvom intervjuu kao Manchester Unitedov igrač, Romelu Lukaku je izjavio da se pridružuje ‘najvećem klubu na svijetu’ i otkrio svoju radost dok se nada da će stvoriti povijest na Old Traffordu.

Prvi intervju Romelu Lukakua

U petak ujutro, Manchester United je objavio da je dogovor za Romelu Lukakua sa Evertonom dogovoren i da se još samo čeka medicinski pregled i osobni uvjeti.

Nakon što je Belgijanac govorio o svom novom klubu, izgleda da je posao gotov.

https://twitter.com/UnitedStandMUFC/status/883958137962848261

U ekskluzivnom intervjuu sa ESPN-om, Lukaku je govorio o tome kako Manchester United ima najbolji stadion u Engleskoj i najbolje navijače na svijetu, navodeći da će sada raditi više nego ikada.

Lukaku je također ažurirao svoju Intstagram priču dok je prolazio kroz medicinske preglede Manchester Uniteda u Los Angelesu.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

24-godišnjak je također podijelio slike sebe kako potpisuje dresove mladih navijača Uniteda, rekavši u opisu: “Prvi navijač Uniteda kojeg sam upoznao…”

Kako su se stvari promijenile. Početkom tjedna, Manchester United je izgledao vrlo sigurno u potpisivanju Alvaro Morate, a sada su doveli Lukakua. Lukaku koji je za Chelsea i njihove navijače govorio da su najbolji na svijetu kada je došao na Stamford Bridge, a sada to govori za Unitedove navijače. Da li je ovo licemjerno? Ili je to tako kod svakog igrača kada dođe u novi klub, u svakom slučaju sve je gotovo, Lukaku je igrač Crvenih đavola.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!