NaslovnicaVijestiMesut Ozil izabrao najboljih 11 sa kojim je igrao u karijeri

Mesut Ozil izabrao najboljih 11 sa kojim je igrao u karijeri

Nogometaš Arsenala i reprezentativac Njemačke složio je najbolju momčad s kojom je igrao do sada u svojoj karijeri. Zanimljivo je da je njemački nogometaš izabrao samo dva igrača iz svoje sadašnje momčadi, Arsenala u kojoj već igra svoju četvrtu sezonu. Pogledajte Ozilovih najboljih 11 igrača.

najboljih 11

“Neuera biram jer je najbolji na svijetu,” rekao je Mesut Özil pa nastavio:

U obrambenoj liniji nalaze se Marcelo, Ramos, Boateng i Bellerin, a Ozil je zatim objasnio svoj izbor.

“Mislim da je Bellerin najbrži igrač na svijetu. Nisam vidio nikoga poput Boatenga, a Ramos je gazda. S Marcelom sam uživao igrati, za obrambenog igrača ima sjajnu tehniku,” objasnio je Özil svoj izbor obrambene linije, a potom se prebacio na vezni red.

U veznom redu igraju Modrić, sam Ozil i Gundogan, a uslijedilo je objašnjenje i za takve odluke.

“I s Modrićem sam uživao, ima dvije sjajne noge i odlično oko za suigrače. Gündogan je pametan igrač, a naravno da bih izabrao i sebe.”

U napadu se nalaze dva nogometaša Real Madrida, Cristiano Ronaldo i Karim Benzema i čileanski napadač, Alexis Sanchez.

“Napad? Na desnoj strani Sanchez jer radi jako puno i strašno želi biti uspješan. Benzema je kompletan igrač i jako je pametan pred golom, a Ronaldo je mašina. Postiže puno golova svake sezone.”

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!