NaslovnicaVijestiMilan priprema još jednu transfer bombu: Da li se vraća njihov nekadašnji...

Milan priprema još jednu transfer bombu: Da li se vraća njihov nekadašnji stroj za golove?

Milan priprema još jednu transfer bombu: Da li se vraća njihov nekadašnji stroj za golove? Nakon što su ih preuzeli kineski vlasnici ekipa Milana jedna je od najkonkuretnijih ekipa na transfer tržištu, te su do sada već napravili nekoliko spektakularnih transfera i tako postali jedan od favorita za naslov prvaka u Serie A. Još jedan transfer na pragu je realizacije, a kada saznate o kome je riječ, ostat će te iznenađeni…

Milan priprema još jednu transfer bombu

Mnogo se je govorilo o transferu Zlatana Ibrahimovića u Milan, o njegovom povratku, ali su danas iz Milana odbacili mogućnost transfera. Ipak, sve dok Ibra bude bez kluba, ta opcija je otvorena i ne treba čuditi ukoliko do transfera dođe.

Pravi kandidati za udarnu vedetu Milana u ovom trenutku su Belotti, Aubameyang, Diego Costa, Radamel Falcao ali i jedan igrač koji je u prošlosti već igrao za Milan i tresao mreže protivnika. On je mnogo realnija i isplatnija mogućnost od gore navedenih, te je jedan od ozbiljnih kandidata prema italijanskim medijima za novog igrača Milana. Riječ je o Alexandre Patu.

On je bio i ostao miljenik navijača, a jučer je navijačima Milana iz Kine poslao jasnu poruku preko društvenih mreža. 27-godišnji napadač Tianjin Quanjiana je ispod najave utakmice između Milana i Betisa napisao “Sutra ću vam javiti jednu vijest, koja će vas obradovati!”. Navijači Milana su to shvatili kao mogućnost povratka Pata na San Siro, a izgleda da ne bi imali ništa protiv toga.

[su_live_koeficijenti]

Pato je nosio dres Milana od 2007 do 2012 godine te je na 150 utakmica postigao 63 gola i upisao 18 asistencija. Brojka bi bila mnogo veća da Brazilac nije imao problema sa povredama koje su unazadile njegovu karijeru i smanjile njegovo vrijeme provedeno na terenu.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!