NaslovnicaVijestiMilan u problemima: Javno objavili koliko je klub dužan, cifra će vas...

Milan u problemima: Javno objavili koliko je klub dužan, cifra će vas šokirati

Milan u problemima: Javno objavili koliko je klub dužan, cifra će vas šokirati! Od kako su Kinezi preuzeli AC Milan, raspravlje se o tome da li crveno-crni projekt ima pokriće, da li mogu vratiti dugove kluba i koliki kredit će morati da podignu, da bi vratili nastale dugove.

Milan u problemima:

Milan je šokirao sve javno objavljujući bilans poslovanje kluba. Da, dobro ste pročitali, uprava kluba upravo je javno objavila sve brojeve vezane uz Milanovu bilancu, dugove, zajmove i pojačanja. To je rijetko vidljiv slučaj, koji bi trebao većini kritičara čvrsto zatvoriti usta.

>> Pochettino: On će postati jedan od najboljih centralnih defanzivaca na svijetu!

Milan je podatke objavio na posebnom videu na svom twitter profilu, a sljedeće informacije su objavljene. 14 (11 + 3): broj pojačanja i produženi ugovori. 80 milijuna: jamstva za talijansku ligu u proteklom mjesecu. 0 eura: dug bankama. 0 eura: krediti nakon preuzimanja vlasništva. 130 milijuna: predviđeno financiranje dioničkog fonda do listopada 2018. godine. 236 milijuna: stanje bilansa prethodne sezone. 263 milijuna: procijenjeni prihod za ovogodišnju sezonu. 84 milijuna: nadogradnja kapitala nakon preuzimanja vlasništva.

Osim toga, Milan je dodao da za uspješno poslovanje kluba zasluge dobijaju i svi nogometaši kao i svi uposleni ljudi u klubu. A beskrajna ljubav obožavatelja iz cijelog svijeta, je priča za sebe. “To su istinite i pravi brojke, crno na bijelo”, stoji u izjavi Milanskog kluba.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!