NaslovnicaVijestiMings: Znao sam da će Ibrahimović krenuti na mene do kraja utakmica

Mings: Znao sam da će Ibrahimović krenuti na mene do kraja utakmica

Manchester United je danas remizirao 1-1 protiv Bournemoutha na svom stadionu, a utakmicu su obilježili sukobi Zlatana Ibrahimovića i igrača Boutnemoutha Tyronea Mingsa. Mings je prvo nagazio Ibrahimovića po glavi, a švedski nogometaš mu je kasnije uzvratio udarcem u glavu laktom, a kasnije i bacio na pod hrvačkim zahvatom iako lopte nije bilo u blizini. Nakon utakmice Mings je rekao: “Znao sam da će Ibrahimović krenuti na mene do kraja utakmice.”

krenuti na mene

Obojica su prošla bez crvenog kartona, a nakon utakmice Mings je rekao da mu nije želio stati na glavu, i da to nikada ne bi napravio namjerno.

“Nisam mu želio stati na glavu. Nikada to ne bih namjerno napravio – to jednostavno nije moj stil. Ja u duele ulazim snažno, ali pošteno. A napadanje bez lopte i slične stvari nikada ne radim namjerno,” rekao je nakon utakmice Tyrone Mings Sky Sportsu.

Za Ibrahimovića misli da je dobar igrač, fizički snažan.

“Pogledajte, Ibrahimović je takav kakav je – dobar je igrač, fizički igrač i to je radio čitavu utakmicu. Bila je to borba. Možda je to bio lakat, nisam vidio, ali sam osjetio.”

“Osjećao sam da će krenuti na mene do kraja utakmice,” završio je Mings.

Povijesni bod Bournemoutha, United 45 minuta imao igrača više, Ibra promašio penal

“Slušajte, ono što se dogodi na trenu, ostaje na terenu. Nisam netko tko će napadati izvan terena. Imate TV, možete vidjeti fotografije. Skočio sam visoko, a on je doskočio na moj lakat,” komentirao je kratko nakon utakmice Zlatan Ibrahimović BBC-u kojeg vjerojatno očekuje naknadna oštra kazna.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!